hotaru-chan'in ps çalışmaları Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 105, 106, 107, 108, Sonraki |
Yazar
kuzu bana gönderdiğin resmle uğraştım biraz
(aslında buraya koymadan önce sana göstericektim ama iletişim kuramadık bi türlü
p.s.: tam da bunu yazarken iletişime geçtik asdfasdf xD)
aslında biraz boş oldu, brush falan atıcaktım ama güzel brush'ım yok. bulup indirmeye üşeniyorum
edit: avatarını yapıcam bu sefer ama sonra
kuzu bana gönderdiğin resmle uğraştım biraz
(aslında buraya koymadan önce sana göstericektim ama iletişim kuramadık bi türlü
p.s.: tam da bunu yazarken iletişime geçtik asdfasdf xD)
aslında biraz boş oldu, brush falan atıcaktım ama güzel brush'ım yok. bulup indirmeye üşeniyorum
edit: avatarını yapıcam bu sefer ama sonra
.
McFly ♥
Selam. Çokoş beğenme patlaması yaşıyorum. Çok güzel olmuş ya bayıldım bayıldım. Kuzununkini beğenmedim. Çok sıradana beee... Sen efsanesin unutmaa!! :D ona göre çalışmalarını yap falan asdasd. O icon çok çekici zaten. Yorum yapılmıyo. İmzandaki piglet beni benden aldı zaten. :D Son yaptığında güzel ama resmi seçmek için çalışmaya bayağı bi bakmak gerekiyo aaa resim var orda dedim ilk baktığımda çünkü asdasd. Tamam ben biraz saçmayım ama öyle bilmeni istedimm. :D
Bende cigaralı iconlar istiyodum üü. Ama istemiyorum artık hevesim kaçtı. Senin zevkine güveniyorum bebeğim en güzel çalışmanı bana vereceksin sen <3
Bende cigaralı iconlar istiyodum üü. Ama istemiyorum artık hevesim kaçtı. Senin zevkine güveniyorum bebeğim en güzel çalışmanı bana vereceksin sen <3
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
Sıradan ama güzel sade içinde o resmin olması yeter u.u ve üstüne varma kızın sene başından beri ps açmıyor o ari-chan ben seni savunurum *hero* (ki ben sadeliği beğenirim) ve doğa hanım sizde ps yapıyordunuz zamanın evvelinde va öküz modunda yapıyordunuz sizde yapsanıza bende kullanayım onları sonra *-* ah ah çıkarcı ben ~~
Falcı, müşterisinin göremediği bir şeyi görebilen kişidir: Onun bir budala olduğunu. [Ambrose Gwinnett Bierce]
mino-chan gelmiş *-* bana yorum yapmış *-* üstelik bi de pride & prejudice hayranıymış ♥ sana nerden icon yapacağımı bulmuş oldum ve zevkle yaparım, aşkla yaparım *-*
efsane? ben? yok canım, sanmıyorum . charlie'yi beğendin mi (senin diyişinle piglet) çok komik o çocuk ya. bi ara msnde karşılaşırsak linklerini atarım sana.
hypnotized'lı imzayı sana yaptım sayılır aslında, beğendiysen alabilirsin(zaten sen beğensen alırsın, benden izin çıkmasına gerek yok da ) o fotoğrafı gördüğümde bundan bi çalışma senin hoşuna gider diye düşündüm ama çok da iyi kullanamadım fotoğrafı.
kuzu'm *-* hero'm *-* teşekkür ederim. evet, ara verince acemilik çöküyor insanın üstüne... toparlanmak biraz vakit alabilir
kuzu'ya katılıyorum, senin öküz modunda yaptığın iconları özledim *-*. ama zorlamayalım kızı şimdi, bu sene bi geçsin de . (bu sene bi geçsin en az 9'lu paket halinde mcfly iconu istiyorum *q*, bak şimdiden söyledim)
efsane? ben? yok canım, sanmıyorum . charlie'yi beğendin mi (senin diyişinle piglet) çok komik o çocuk ya. bi ara msnde karşılaşırsak linklerini atarım sana.
hypnotized'lı imzayı sana yaptım sayılır aslında, beğendiysen alabilirsin(zaten sen beğensen alırsın, benden izin çıkmasına gerek yok da ) o fotoğrafı gördüğümde bundan bi çalışma senin hoşuna gider diye düşündüm ama çok da iyi kullanamadım fotoğrafı.
kuzu'm *-* hero'm *-* teşekkür ederim. evet, ara verince acemilik çöküyor insanın üstüne... toparlanmak biraz vakit alabilir
kuzu'ya katılıyorum, senin öküz modunda yaptığın iconları özledim *-*. ama zorlamayalım kızı şimdi, bu sene bi geçsin de . (bu sene bi geçsin en az 9'lu paket halinde mcfly iconu istiyorum *q*, bak şimdiden söyledim)
.
McFly ♥
teşekkür ederim
sanırım nickimi değiştirme fikrini biraz hızlı uygulamaya sokmalıyım 2 hotaru karışık oluyo
sanırım nickimi değiştirme fikrini biraz hızlı uygulamaya sokmalıyım 2 hotaru karışık oluyo
.
McFly ♥
hotaru-chan yazmış:
Ehehe özür dilerim Buraya kayıt olduğumda nickin bir önemi yok gibisinden bir düşüncem vardı ben de kimsenin nickini bilmiyordum zaten saçmasapanladım gitti Yani ben sonradan hotaru olduğum için değiştirebilsem ben değiştirirdim ama puan bende ne gezeer Aslında değiştirmene gerek yok ama sen bilirsin
*rol tanrısı*~Aslıı^m.
Spoiler:
yok ben değiştirmeyi bundan önce düşünüyordum, aslında senin de hotaru olman bi sebep değil yani
geçen sene değiştiricektim bi ara ama internete fazla girmemeye başladım, erteledim öyle... hala da erteliyorum
geçen sene değiştiricektim bi ara ama internete fazla girmemeye başladım, erteledim öyle... hala da erteliyorum
.
McFly ♥
dowaaaaa
bak zevkime güvendin, neler oldu çekiceksin artık, ben karışmam u.u
bi de gif yaptım ö.ö
bu da kendime yaptığım ve şu anda kullandığım avatar. Mr.Fletcher *-*
bak zevkime güvendin, neler oldu çekiceksin artık, ben karışmam u.u
bi de gif yaptım ö.ö
bu da kendime yaptığım ve şu anda kullandığım avatar. Mr.Fletcher *-*
.
McFly ♥
iconlar gifler çok güzel olmuşlar iconları çok sevdim özellikle
bu arada forumda gezerken üzerinde firefly yazan imzalar görüyrdum dikkatimi çekmişlerdi onlar da seninmiş çok güzeller *-*
ellerine sağlık ~
bu arada forumda gezerken üzerinde firefly yazan imzalar görüyrdum dikkatimi çekmişlerdi onlar da seninmiş çok güzeller *-*
ellerine sağlık ~
"ilk önce kalbin kırılır, sonra çürümeye başlarsın... (C.S.)"
>funnylife<
yenielmakurdu
>funnylife<
yenielmakurdu
teşekkür ederim ^^
you-chan'e avatar yapıcam diye açtım ps
avatarı yaptıktan sonra bi de bunu yaptım ö.ö
üzerine yazacak bir şey bulamadım. düşündüm, düşündüm... en sonunda şarkı sözü yazdım ô.ô
you-chan'e avatar yapıcam diye açtım ps
avatarı yaptıktan sonra bi de bunu yaptım ö.ö
üzerine yazacak bir şey bulamadım. düşündüm, düşündüm... en sonunda şarkı sözü yazdım ô.ô
.
McFly ♥
106. sayfa (Toplam 108 sayfa) [ 1620 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |