YIL 2070 Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar

çok güzel bi yazı ve gerçek olabilir bişe

Arkadaş senin ağladığını görmez. Dostunun omuzu ise senin göz yaşlarınla ıslanı.r Arkadaş davetine katılınca bir paket hediyeyle gelir. Dost sana yardım etmek için erken gelir ve toparlanman için geç gider. Arkadaş bir kavgadan sonra herşeyin bittiğini düşünür. Dost ise tekrar arar. Arkadaş yanlışlıklarını görünce başına kakar. Dost yanlışlıklarını örtmeye çalışır!!!...http://i0906.hizliresim.com/2009/6/12/1096.jpg

Seher_odb yazmış:
ne yazık ki bazen böyle şeylerle bile harekete geçmiyolar.

ben çevrem için herşeyi yapabilirim diyenlerdenim sanırım.
geçenlerde annemle yürüyorduk.elindeki peçeteyi yere attı. ona öyle kızdım ki hışımla peçeteyi yerden alıp bir çöp kovasının yanından geçene kadar bekledim. bi yandanda anneme saydırıyordum. annemden fırçayı yedim sonradan ama en azından bir parça çöpün bile yere atılmasını engellemek beni mutlu etti.

ama işin garip yanı bu olaydan bir süre sonra katı mı katı olan sınıf hocamızdan yere atılan bir çöp yüzünden dayak yedim.kadın sıra dayağına çekmişti bütün sınıfı öyle olunca bende araya kaynadım. yani arkadaşlar ben ki işi abarttım yanıma eldiven almadan dışarı çıkmıyorum,bir çöp yüzünden dayak yemiştim. ne ironik değil mi

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 29 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |