181.bölüm usagi ve seiyanın gergin buluşması |
Yazar
Seiya , usagiyi gezmeye davet eder. Usagi ne kadar mızmızlık etsede seiya lafı ağzına tıkarak gider ve buluşurlar.Eğlenceli vakit geçirirler.Savaşçı demir fare ortaya çıkar .seiya usagiyi korumak için hemen uzaklaşmasını söyler usagi oradan uzaklaşarak ay savaşçısına dönüşür.Bu arada seiya dönüşürken demir fare görmüştür gerçek kimliğini biliyordur.Ay savaşçısı tekrar gelir .Demir fare seiyanın yıldız tohumu karşılığında kimliğini ay savaşçısına söylemiyeceğini söyler hemen seiya saldırır.Daha sonra Galaxia belirir ve demir farenin başarısızlıkları yüzünden bilekliklerini alır.Herşey normale dönmüştür
~ Beshikutashu ~
Usagi <3 Seiya ihihihhi .3
Benimde bu bölumü çok beyendim.Ama en çok Minako'nun Taiki'yi takip etmesi ( filme gitmek için ) bir az komik ve Usagi Minako'ya filmin hangi film oldugunu sordukda Minakonun '' YETIŞKİNLERİN AŞKI XX ''diyişi super .Birde Seiya Usagiyi neden Princess gibi gördüyünu anlamadım
en komik kısım bence seiya usagiyi alıp bir odaya götürüyordu yazık usagiye aklına neler gelmişti öyle fesat işte
aynen trt zaten bir alem hoş haklılar bir yerde ama işte gidişat öyle değil öhöm
valla ben orda usaginin seiyayının düşmüş broşunu alıp "bu..seiyayının..." demesi ve oradaki bakışları seviyorum.aslında biraz üzülüyorum usagiye.ama onun dışında baya güldüm "hyper!power up!" gibi işi diyen çocuğa koptum özellikle seiya onun taklidine bakarken çok güldüm
not=> o bölümü izleyince nedendir bilinmez 4-5 gün hep beynimde o sahneyi görüyorum ki "yeterince iyi değil miyim?" bile zihnimi o kadar işgal edemiyo izleyince
not=> o bölümü izleyince nedendir bilinmez 4-5 gün hep beynimde o sahneyi görüyorum ki "yeterince iyi değil miyim?" bile zihnimi o kadar işgal edemiyo izleyince
""Prometheus was punished by the gods for giving the gift of knowledge to man. He was cast into the bowels of the Earth and pecked by birds."" -Oracle Turret
INTP, 5w6, 9w1, 2w1, sp/sx
Sapioromantic Demisexual
INTP, 5w6, 9w1, 2w1, sp/sx
Sapioromantic Demisexual
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 14 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |