188.Bölüm Kimlikler ortaya çıkıyor :-) |
Yazar
Kızlar, Üç Işık ile gece uçuşunda gösterilecek film gösterimi için heyecanlı heyecanlı konuşurken Usagi'ye yakalanırlar. Usagi'de bu etkinliğe gitmek ister, ancak hayran kulübüne üye olmadığı için katılamaz, ayrıca zaten biletler tükenmiştir. Tüm bu üzüntüyle eve gittiğinde kendisine gönderilmiş bir mektup ve içinde de bu etkinlik için özel bir bilet bulur. Büyük bir sorun vardır! Düşman onun gerçek kimliğini öğrenmiştir.Usagi herkezi uyarmak için uçağa gider.Uçağı durdurun tehlikede der.Ama uçuş görevlisi usagi dinlemez ve uçuğa bindirir.Üç ışık grubunu uyarır ama onlarda dinlemez uçak uçuşa geçer . düşman ortaya çıkar ve usaginin kimliğini ortaya çıkarır.Yılız tohumu karşılığında diğerlerini öldürmemekle tehtit eder.Seiya , usagiye birşey olma endişesiyle dönüşür . Daha sonra kızlar ve üç ışığın hepsi dönüşür ve kimlikler ortaya çıkar
~ Beshikutashu ~
Usagi <3 Seiya ihihihhi .3
AYY NE OLURSA olsun bütün bölümlerine bayılıyorum aşığım bu çizgi filme yaaa tv de bittiğinde de çok üzülmüştüm küçüken..( şimdi usaginin doğum günü olan bölümü izliyorum mamoruya tokat atıyo.
Ay ışığı Sevginin işar£tidir..!
o sahnedekı sarkı cok hosuma gitmıstı benım.. ama sankı nıye o kadar sasırıyorlarkı ? Sonucta seıya zaten o kadar ıpucu verıyordu..sonra usagının ay savascısı olabılecegını zaten dusunuyordu..herneyse bu bolum de cok guzeldı dıger tum bolumler gıbı.
Dön gel , yine sev beni.
Sar sevgine , sevgimi.
Nefes gibi muhtacım sana...
Sar sevgine , sevgimi.
Nefes gibi muhtacım sana...
Spoiler:
Seiya bir ara Usagi'nin prensesleri olduğunu bile düşünmüştü. Şaşırması ondan mıdır bilemiyorum. O dumur ifadelere hiç beklemeyişleri... Üç Işık ve Gezegen Savaşçıları birbirlerine uzak ve dost mu düşman mı bilemiyorlar bir yerde. Bilhassa 3 Işık bizim kızlara hiç pas vermiyor ancak hepsinin normal yaşantılarında o veya bu şekilde ortak noktaları konuşmaları vardı bence bu sebepten şaşırdılar. Gezegen Savaşçılarının kızlar çıkması aslında onların iyi olduğunu gösterir. Seiya içinde Usagi'nin her ışığı parladığında Seiya her zaman tav zaten.
he's like fire and ice and rage. he's like the night and the storm in the heart of the sun. he's ancient and forever. he burns at the centre of time and can see the turn of the universe and... he's wonderful.
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 10 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |