Sailor Moon Crystal 15. Bölüm Tartışma |
|
Yazar
önceki birkaç bölümle kıyaslanırsa oldukça iyi bir bölümdü. konu mangaya çok sadık bir şekilde ilerledi. kızlar arasındaki arkadaşlık ilişkisini ve sosyalleşme anlarını nihayet görebildik. çok fazla sansür de yoktu. ancak açılış jeneriğinde tembelce bir iş çıkarmışlar. sadece mecbur olduklarından düşmanları değiştirip chibi usa ve pluto'yu eklemişler. gerisi tamamen aynı. dönüşüm sahneleri de maalesef tamamen aynı. neyseki kısaltarak verdiler. princess halation saldırısı hayal kırıklığı olsa da diğer kızların yeni saldırıları gayet iyi yapılmış. özellikle burning mandala saldırısına bayıldım. yine şekilsiz yüzler ve yamuk vücut çizimleri vardı. bunlar zaten blu ray de düzeltileceğinden çok problem etmedim.
Anket ekledim..
Çizimlerden bende pek memnun kalmadım umarım blurayde düzeltilir.Dönüşümlerin özellikle usaginin dönüşümünün aynı olmasına çok kızgınım.Bronş değiştikçe yeni dönüşüm gelir bu sailor moon'un kuralıdır! Malesef dönüşüm konusunda yazık ettiler seriye..Konu olarak ise iyi gidiyor manganın neredeyse aynısı zaten..
Çizimlerden bende pek memnun kalmadım umarım blurayde düzeltilir.Dönüşümlerin özellikle usaginin dönüşümünün aynı olmasına çok kızgınım.Bronş değiştikçe yeni dönüşüm gelir bu sailor moon'un kuralıdır! Malesef dönüşüm konusunda yazık ettiler seriye..Konu olarak ise iyi gidiyor manganın neredeyse aynısı zaten..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): cloud, prenses serenity
Açılışta Pluto'yu gösterirken Pluto'nun yüzü az kaymıştı dikkatimi çok çekti .dd Uranus ve diğerlerinin çizimini de çok merak ediyorum *-*
2 hafta çok uzun
Ayrıca Rei'nin Chibi-usa hakkında söyledikleri şeyleri gördüğümde deli gibi güldüm .dd
2 hafta çok uzun
Ayrıca Rei'nin Chibi-usa hakkında söyledikleri şeyleri gördüğümde deli gibi güldüm .dd
Yeni bölüm oldukça iyiydi işleniş bakımından ve çizimleri bu bölümde ne yazıkki ben de beğenmedim. Kızlar sonunda birbirleri ile kaynaşmaya başladı. Rei'nin Burning Mandala! saldırısını oldukça beğendim. Çok güzel olmuş. Bu çizim işini yapanlar adına ne kadar tembel ve vurdumduymaz olduklarını gösteren, gözüme takılan bir sahneyi paylaşmak istiyorum.
Bu sahneye dikkatli bakın;
Biraz daha yakınlaştıralım;
Bu sahneye dikkatli bakın;
Spoiler:
Biraz daha yakınlaştıralım;
Spoiler:
nerden izliyorsunuz ben bulamadım bir türlü 15. bölümü özel mesajdan atarmısınız
Kibrinde Bir Sınırı Vardır Beyinsiz
-Dante-
Savaşta Komutanı Ölmüş Bir Asker Yabancıya Haykırıyor
--: Efendim komutanımız öldü
Yabancı: savaşarak erkek olursun asker... erkek olduğunu anlaman için komutana ihtiyacın yoktur...sadece savaş...
-Dante-
Yabancı: savaşarak erkek olursun asker... erkek olduğunu anlaman için komutana ihtiyacın yoktur...sadece savaş...
Sailor moon crystal çıkmış ve benim yeni haberim oluyor . Peki ben neden haziranda çıkcak diye biliyordum? Ben ne ara bu kadar geri kaldım arkadaş . Gecenin şu saati olmuş şimdiden izlemeye başladım dayanamadım . Kalbim pır pır . Ama anlayamadığım bir şey var neden eski hikayeyi çekmişler ? Hikayeyi hızlı ilerletip yeni bölümler mi gelcek? Bide mangaya sadık kalınmış demişsiniz yeni manga mı var yoksa o damı eski? yinede güzel olmuş çok özlemişim (forumuda çok özlemişim )
^^SSF^^ teshekkurlerr spRrsinn..!!
MXMA dağılmaz uleyyNNN ....!!!!!
200 bölümlük olan anime ile orjinal manga arasında bir takım farklılıklar vardı.
crystal tamamen orjinal mangaya göre hazırlanmış
ben hiç mangayı okumadım belki gene ufak defek farklar vardır
crystal tamamen orjinal mangaya göre hazırlanmış
ben hiç mangayı okumadım belki gene ufak defek farklar vardır
Kibrinde Bir Sınırı Vardır Beyinsiz
-Dante-
-Dante-
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 8 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |