Sihirli Annem 2011 Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
"görünen o ki atv den sonra kanal d de eski dizilerin yeni versiyonlarını çekmeye başlamış.
atv nin kült dizisi çocuklar duymasın dan sonra kanal d de sihirli annem i tekrar çekmeye başladı...
En Cok Merak Edilen Soru Ve Cevapları
Soru:1: Defnenin Rolune Kim Gececek
Cevap:1 Defnenin Rolu Filmdede Ölmüş Gosterilecek Örnek cocuklar Duymasındaki Müzeyyen Gibi
Soru:2 Film Ne Zaman Yayınlancak
Cevap:2 Film Mayıs Ayında Yayınlanacaktır
Soru:3 Hangi Kanalda Yayınlancak
Cevap:3 Star tv Yada Kanal D
Soru:4 Taci Noldu
Cevap:4 Taci İnsan Olarak Devam Edicek
Soru:5 Mekan Degisecekmi
Cevap:5 Mekan Degisecek Ev Dekarasyonu 2011 Modasina Uygun Ve Betüşün Cafesi Tamamen Modern Bir Sekil Alacak"
İmiş.
Evde hep gülen biri
Sanki bizden biri
Hem gerçek hem de peri
Masallar diyarından geldi
atv nin kült dizisi çocuklar duymasın dan sonra kanal d de sihirli annem i tekrar çekmeye başladı...
En Cok Merak Edilen Soru Ve Cevapları
Soru:1: Defnenin Rolune Kim Gececek
Cevap:1 Defnenin Rolu Filmdede Ölmüş Gosterilecek Örnek cocuklar Duymasındaki Müzeyyen Gibi
Soru:2 Film Ne Zaman Yayınlancak
Cevap:2 Film Mayıs Ayında Yayınlanacaktır
Soru:3 Hangi Kanalda Yayınlancak
Cevap:3 Star tv Yada Kanal D
Soru:4 Taci Noldu
Cevap:4 Taci İnsan Olarak Devam Edicek
Soru:5 Mekan Degisecekmi
Cevap:5 Mekan Degisecek Ev Dekarasyonu 2011 Modasina Uygun Ve Betüşün Cafesi Tamamen Modern Bir Sekil Alacak"
İmiş.
Evde hep gülen biri
Sanki bizden biri
Hem gerçek hem de peri
Masallar diyarından geldi
Why do we fall, Bruce?
Spoiler:
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): _alis_
yapmasınlar bunu ya o.O
sakız gibi uzadıkça uzayan şeylerden sıkıldım artık
yeri burası değil ama çocuklar duymasın da sinir ediyo beni bizimkiler izlediği için mecburen izliyorum ve Allah'ım her dakikası bakın biz size toplumsal mesaj veriyoruz modunda dizinin bu kadar da olmaz, bir de öyle abuk sabuk yapmacık reklamları var extradan ayy sinirlendim
sakız gibi uzadıkça uzayan şeylerden sıkıldım artık
yeri burası değil ama çocuklar duymasın da sinir ediyo beni bizimkiler izlediği için mecburen izliyorum ve Allah'ım her dakikası bakın biz size toplumsal mesaj veriyoruz modunda dizinin bu kadar da olmaz, bir de öyle abuk sabuk yapmacık reklamları var extradan ayy sinirlendim
"ilk önce kalbin kırılır, sonra çürümeye başlarsın... (C.S.)"
>funnylife<
yenielmakurdu
>funnylife<
yenielmakurdu
Bu mesaja teşekkür edenler (3 kişi): Luna.Usagi, *rol tanrısı*, tusako
Bence yayaınlamasınlar çünkü ##usagi##ninde dediği gibi periler ölümsüzdür defnenin ölmesi çok saçma (filmde yani) başka birinide koyabilirler ama bence ginede yayınlamasınlar çocuklar sonra sihir yapabiliceklerine inanıp gerçekleri öğrenince hayal kırıklığı yaşıyorlar...
Oha gerçek mi bu O.o
Yaa Sihirli Annem çok güzeldi böyle hala tekrarlarını izliyorum ama sakız gibi uzatırlarsa saçmalayabilir ~.~ Ya da daha güzel olur bilmiyorum sfdsagsdf izleyince görücez artık u.u ama Star'a geçtikten sonra eski keyfi kalmamıştı yani zaten. Öf bilmiyorum o.o"
Ama Defne'yi nasıl ayarlayacaklar ben de merak ettim. Öldü de diyemezler. Evden mi kaçsın napsın garibim? Neyse zaman gösterir~
Yaa Sihirli Annem çok güzeldi böyle hala tekrarlarını izliyorum ama sakız gibi uzatırlarsa saçmalayabilir ~.~ Ya da daha güzel olur bilmiyorum sfdsagsdf izleyince görücez artık u.u ama Star'a geçtikten sonra eski keyfi kalmamıştı yani zaten. Öf bilmiyorum o.o"
Ama Defne'yi nasıl ayarlayacaklar ben de merak ettim. Öldü de diyemezler. Evden mi kaçsın napsın garibim? Neyse zaman gösterir~
by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
Ya ben sevindim ama haberi görünce xD Severdim zaten Sihirli Annem'i *-* Türkiye'deki tek marjinal dizi o zaten o.o
Bakalım görelim güzel mi olacak, ya da batacak mı?
Bakalım görelim güzel mi olacak, ya da batacak mı?
Defne işini ne yapacaklar ben onu merak ediyorum.
Görelim bakalım şimdi ''kötü'' olur falan demek pek doğru olmaz.Görmedim sonuçta.Ama dizilerin uzun bir aradan sonra yayınlanması benim pek hoşuma gitmiyor.Hem sailor usagi'nin de dediği gibi hepsi peri olduklarını biliyor artıkxD Önceden saklarlardı yakalanmamak için bir şeyler yaparlardı şimdi o da olmayacakxD
Neyse ne diyelim yayınlansında bir bakalım.Sonuçta az izlememiştim
Görelim bakalım şimdi ''kötü'' olur falan demek pek doğru olmaz.Görmedim sonuçta.Ama dizilerin uzun bir aradan sonra yayınlanması benim pek hoşuma gitmiyor.Hem sailor usagi'nin de dediği gibi hepsi peri olduklarını biliyor artıkxD Önceden saklarlardı yakalanmamak için bir şeyler yaparlardı şimdi o da olmayacakxD
Neyse ne diyelim yayınlansında bir bakalım.Sonuçta az izlememiştim
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 24 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |