(:---usaginin ışığı galaxyi aydınlatıyor(200)(tamamı)---:) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki |
Yazar

Anlatım için sağol. yaa sm devam etmeliydi bence. 10 sezon falan olmalıydı. 10. sezonda da chibiusa doğmalıydı xD =) sonra ay krallığına dönüp neo queen serenity ve neo king endymion beraber gezegeni yönetmeliydi. chibiusa da tahtın varisi=) princess chibiusa =)

*rol tanrısı*~Aslıı^m.

Spoiler:

paylaşım çok güzel olmuş teşekkürler:D ben bu bölümde usagi den nefret etmştmm.. bi kılıcı kaldırıp da o yaratıkla savaşmamıştı izlerken çok sinirlenmiştim neyse ki mutlu son ama o sona uaşana kadar ne stres çektim

Sonu olmamalıydı bu animenin. Sonsuza kadar yazılabilecek türlü türlü hikayeler vardı ama yine de bitirdiler. Çok üzülmüştüm o zaman. Çünkü bitebilcek gibi gelmiyordu. İzlemeyeli uzun zaman oldu, şimdi tekrar başladım internet sağolsun 

mükemmel bi paylaşım olmuş ellerine sağlık
(Eminimki upload ederken canın çıkmaktan öte olmuştur
) bu bölüm çoooook güzeldi ama keşke mangadaki gibi bitirselerdi. (manganın sonunda usagi ve mamoru evleniyor.
) bu bölümü çok iyi hatırlıyorum çünkü bu bölüm bitince ne yani bittimi diye ağlamaya başlamıştım
bu yüzden okula ağlayarak gidip geç kalmıştım öğretmenim bana ne olduğunu sormuştu bende doğruyu söylemiştim üzüntüden ne dediğimi bilmeyerek
öğretmenim duyunca beni ilk ders sınıfa almamıştı
Küçüktüm tabii o zaman

Bu böLümün videosu varr telefonumda chibi chibi nin usaginin kollarında saydamlaşıp yok olması,kılıcıyla galaxia ya saldırmaya çalıştıgı bölüm filan var çok güzel bi bölümdü
[central]
[/central]
[central] ♥ [/central]

[central] ♥ [/central]

4. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 94 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |