102.bölüm-Çakma Ay Savaşçısı xD Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Kaorinite,Usagi'nin ay savaşçısı olduğunu iddaa etmektedir...
Bu sırada gerçek(!) ay savaşçısı ortaya çıkar.
Bunun üzerine oradaki herkes çok şaşırır.
Ay Savaşçısı aslında Minako'dur xD.(Inner Senshi'ler Usagi'nin gizli kimliği ortaya çıkmasın diye plan yapmıştır.)
Usagi'nin 'lemiş ifadesi
Kaorinite ona,ay savaşçısına benzemediğini söyler.
Minako ise saçını tıpkı onunki gibi yaptığını söylemeye kalkar.
Inner Senshi,Minako'nun gerçek ay savaşçısı olduğunu garanti eder.
Kaorinite,bu yakaladığımız kız da neyin nesi o zaman?der.
Minako,ben nereden bileyim?bana benzemeye çalışan hayranlarımdan biri olmalı,der.
Inner Senshi,Minako'yu destekleyerek böyle mızmız birinin ay savaşçısı olamayacağını söyler.
Sonra Kaorinite sinirlenerek broşu fırlatınca Usagi ay savaşçısı olup canavarı yok eder
edit:linkleri düzelttim =)
Bu sırada gerçek(!) ay savaşçısı ortaya çıkar.
Bunun üzerine oradaki herkes çok şaşırır.
Ay Savaşçısı aslında Minako'dur xD.(Inner Senshi'ler Usagi'nin gizli kimliği ortaya çıkmasın diye plan yapmıştır.)
Usagi'nin 'lemiş ifadesi
Kaorinite ona,ay savaşçısına benzemediğini söyler.
Minako ise saçını tıpkı onunki gibi yaptığını söylemeye kalkar.
Inner Senshi,Minako'nun gerçek ay savaşçısı olduğunu garanti eder.
Kaorinite,bu yakaladığımız kız da neyin nesi o zaman?der.
Minako,ben nereden bileyim?bana benzemeye çalışan hayranlarımdan biri olmalı,der.
Inner Senshi,Minako'yu destekleyerek böyle mızmız birinin ay savaşçısı olamayacağını söyler.
Sonra Kaorinite sinirlenerek broşu fırlatınca Usagi ay savaşçısı olup canavarı yok eder
edit:linkleri düzelttim =)
Bu mesaja teşekkür edenler (5 kişi): MaiMai, Salior Angel, Seiyacı, ^^usagi^^, iko1985
Bu bölümü hatırlıyorum hala izlediğimde gülmekten ölüyorum Özellikle minako'nun saçı mı tıpkı onun gibi yaptım demesi ve merkürün garanti belgesi bile var demesinden kırılıyorum xDXD Bu bölümü hem hatırlattığın hemde paylaştığın için teşekkürler =)
By Gold
çok güzel bi bölümdü hele minakonunu usagiye benzemesi komik olmuştu
Arkadaş senin ağladığını görmez. Dostunun omuzu ise senin göz yaşlarınla ıslanı.r Arkadaş davetine katılınca bir paket hediyeyle gelir. Dost sana yardım etmek için erken gelir ve toparlanman için geç gider. Arkadaş bir kavgadan sonra herşeyin bittiğini düşünür. Dost ise tekrar arar. Arkadaş yanlışlıklarını görünce başına kakar. Dost yanlışlıklarını örtmeye çalışır!!!...http://i0906.hizliresim.com/2009/6/12/1096.jpg
Resimler çok güzel diyemiyorum görünmüyo Ama güzel bir bölümdü..3. sezondan olurda kötü olurmu hiç
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
En çok güldüğüm bölümlerden birisidir.Özelliklede minakonun saçımı onun gibi yaptım demesi ve luna artemisin garanti belgesini götsermesi ve aminin de garanntisi bile var demesi off xD çok gülmüştüm xD
Lacrimis struit insidias cum femina plorat. 🌙
gerçekten güper bi bölümdü minako'yu öyle görünce ben de bi olmuştum sonra minako garip bi atack yapıyodu adı neydi haıtlamıyorum usagi de "benim böyle bir saldırım oldğunu bimiyordum diyordu" süper ötesiydi saol Gold-chan
aminin garanti belgesi bile var demesi ben gülmekten koparmıştı walla.
bide minakonun saçımı tıpkı onun gibi yapmıştım demesi felan walla en çok güldüğüm bölümlerden biride buydu....
bide minakonun saçımı tıpkı onun gibi yapmıştım demesi felan walla en çok güldüğüm bölümlerden biride buydu....
ιмzα мєℓєqιмм ѕαιℓσя ηєρтυηє^мм
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦
----------------ara ara somurduq -¦
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦
----------------ara ara somurduq -¦
1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 60 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |