125. Bölüm- S sezon final - Saturn and Messiah Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Çoook etkileyici bir sahne. Usaginin hotaruyu kutarabilmek için dönüşmeye çalışması. Hıçkırıklar içinde "Crisis Make-Up" diye bağırışı. Şahsen çok etkilenmiştim. Usaginin gerçek gücünü gördüğüm sahne budur.
Ama ben biraz abartıp, biraz geriden anlatmaya başlıyorum.
Mistress 9, yere düşer, hotarunun sesi gelir. Mistress kutsal kupayı ister.
Usagi "Hotaru yaşıyor!" diyerek hotaruyu mistressin etkisinden kurtarmak amacıyla kupayı uzatır.
Michiru ve Haruka arkada bağırmaktadır. "Öldür onu!", "Aptal olma!", "Sen mesih falan değilsin, bunu yapmaya hakkın yok", "Neden, Sailor Moon?"
Ama Sailor Moon kararını değiştirmez. "Ne masum hotaru'dan ne dünyadan vaz geçerim" der, kupayı verir.
Kupayı alan mistress tam bir kötü kadın kahkahası patlatır.
Saçtığı enerjiyle herkes bir yana savrulur.
Mistress kupayı pharaoh 90'a verir. Büyük bir güç patlaması olur.
Ancak kupayı alan pharaoh 90'ın artık mistresse ihtiyacı kalmamıştır. Güç patlamalarından biri de ona vurur.
Usagi hotaruyu korumak üzere yine kendini siper eder.
Ve mistressin içinden hotarunun sesi gelir, sailor saturn ortaya çıkar.
Sailor saturn chibi-usa'nın tılsımını verir.
Bu sırada Uranüs yıkıntılar içindeki sailor moon'a "Şimdi memnun musun!" diye bağırmaktadır. Sailor saturn, yıkımın savaşçısı, geri döndüğünde, pharaoh 90'ı yok etmenin kendisinin görevi olduğunu, bunun sonucunda kendisinin de öleceğini. Sailor Moon'un yapabilecek birşeyi olmadığını çünkü kupayı kaybettiğini söyler. Karanlıkta kaybolur.
Sailor moon da karanlığa girmek ister ama giremez. Super sailor moon'a dönüşmesi gerekmektedir. Ve bağırmaya başlar "Crisis Make Up"
Haruka ve michiru hotaruyu kurtarabilmek için kendini paralayan sailor moon'a bakarlar.
Mercury, mars, jupiter ve venus "sailor moon" diyerek yıkılırlar. uranus ve neptune'ün de taçlarındaki işik parlar.
Sailor Moon son bir hamleyle bağırır "CRISIS MAKE UP", ve kalp kristali dışarı çıkarken Super Sailor Moon'a dönüşür.
Her tılsımı (kristali) çıkan kişi gibi gözleri donuklaşır ve karanlığa dalar.
Ve herşey sona erdiğinde Super Sailor Moon kucağında bebek hotaru ile görünür.
Üstteki resimler The Oracle'dan alınmış, netleştirilip küçültülmüştür

Ama ben biraz abartıp, biraz geriden anlatmaya başlıyorum.
Mistress 9, yere düşer, hotarunun sesi gelir. Mistress kutsal kupayı ister.

Usagi "Hotaru yaşıyor!" diyerek hotaruyu mistressin etkisinden kurtarmak amacıyla kupayı uzatır.

Michiru ve Haruka arkada bağırmaktadır. "Öldür onu!", "Aptal olma!", "Sen mesih falan değilsin, bunu yapmaya hakkın yok", "Neden, Sailor Moon?"

Ama Sailor Moon kararını değiştirmez. "Ne masum hotaru'dan ne dünyadan vaz geçerim" der, kupayı verir.
Kupayı alan mistress tam bir kötü kadın kahkahası patlatır.

Saçtığı enerjiyle herkes bir yana savrulur.

Mistress kupayı pharaoh 90'a verir. Büyük bir güç patlaması olur.

Ancak kupayı alan pharaoh 90'ın artık mistresse ihtiyacı kalmamıştır. Güç patlamalarından biri de ona vurur.

Usagi hotaruyu korumak üzere yine kendini siper eder.

Ve mistressin içinden hotarunun sesi gelir, sailor saturn ortaya çıkar.

Sailor saturn chibi-usa'nın tılsımını verir.

Bu sırada Uranüs yıkıntılar içindeki sailor moon'a "Şimdi memnun musun!" diye bağırmaktadır. Sailor saturn, yıkımın savaşçısı, geri döndüğünde, pharaoh 90'ı yok etmenin kendisinin görevi olduğunu, bunun sonucunda kendisinin de öleceğini. Sailor Moon'un yapabilecek birşeyi olmadığını çünkü kupayı kaybettiğini söyler. Karanlıkta kaybolur.

Sailor moon da karanlığa girmek ister ama giremez. Super sailor moon'a dönüşmesi gerekmektedir. Ve bağırmaya başlar "Crisis Make Up"

Haruka ve michiru hotaruyu kurtarabilmek için kendini paralayan sailor moon'a bakarlar.

Mercury, mars, jupiter ve venus "sailor moon" diyerek yıkılırlar. uranus ve neptune'ün de taçlarındaki işik parlar.

Sailor Moon son bir hamleyle bağırır "CRISIS MAKE UP", ve kalp kristali dışarı çıkarken Super Sailor Moon'a dönüşür.

Her tılsımı (kristali) çıkan kişi gibi gözleri donuklaşır ve karanlığa dalar.

Ve herşey sona erdiğinde Super Sailor Moon kucağında bebek hotaru ile görünür.

Üstteki resimler The Oracle'dan alınmış, netleştirilip küçültülmüştür

Bu mesaja teşekkür edenler (3 kişi): HotaruTomoe, usagi cagla, JEANNE D'ARC

derim zaten en sevdiğim sezon 3. sezon..Çünkü mucizelerle dolu bi sezon bence..Uranüsle neptün tılsımı arar..Sadece iyi insanlarda olur diyerek hareket ederler.Ama tılsım kendilerinde..Çünkü okadar iyilerki dünyayı kurtarabilmek için 3 insanı feda etmeye çalışıyolar..O 3 insandan 2side kendileridir..
Finale gelince..Bence bu kadar güzel bi final olamazdı ben burada çok üzülmüştüm..Bide chibiusa bebek hotarunun elini tuttuğunda çok üzülmüştüm..Usaginin bağırmasınada çok üzülmüştüm.Tek kelimeyle mükemmeldi.matrixsakini paylaşım için sağol
Finale gelince..Bence bu kadar güzel bi final olamazdı ben burada çok üzülmüştüm..Bide chibiusa bebek hotarunun elini tuttuğunda çok üzülmüştüm..Usaginin bağırmasınada çok üzülmüştüm.Tek kelimeyle mükemmeldi.matrixsakini paylaşım için sağol

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

paylaşım için çok teşekkürler
en sevdiğim bölümlerden biridir usagi nin asla vazgeçmeyişi ve dünya uğruna kendini ölüme atması
asla unutulmayacak sahnelerden biri paylaşım için tekrar teşekkürler 

funnylife *-* süper olmuş <3

geri dönmek ben >o<

Ecmmi yazmış:
Aynen

küçük-melek yazmış:
Bi dk

1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 61 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |