126. Bölümden Neptün ve Uranüsün Sailor Moon'la Savaşı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Katılıyorum. ^^ Haa prenses olabilir.Ama karşılığında da değer görmek lazım.Açıkçası ben değer görmediğim kişinin -isterse Osmanlı padişahının torunu olsun- önünde eğilmem.
Gold-chan ^^ Bunu yapan insan olamaz.
shaDy.. yazmış:
Veriyordu tabii, ama şöyle bir gerçek var; kendisine hep prenses gibi davranılmasını bekliyordu.Diğerleri de kendi gezegenlerinin prensesleri değiller mi sonuçta?
Wish Stars yazmış:
Usagi o kadar da "Ben prensesim bana prenses gibi davranın" falan demiyordu açıkçası
Onun derdi sadece ortada bir savaş var ama kendi yandaşları olması gereken sailorlar hem onlardan ayrı hareket ediyor, hem de düşmanmış gibi davranıyor. He şu var, "ben sizin de prensesiniz değil miyim? neden böyle davranıyorsunuz?" gibi bir savunma gösterebilir -ki bu doğru bir savunma olur- ama bu Usagi'nin egosundan falan değil.
Ha bir de şunu eklemek isterim, Haruka ve Michiru "O Prenses önünde eğilmeliyiz" tarzı bir eğilim göstermediler. Oradaki amaçları Usagi'nin gerçekten Prenses olmayı hakedip haketmediğiydi. Ve de korunmaya. Bir de şu vardı, Usagi duygularıyla hareket edip Holy Grail'i Mistress 9'a vermişti. Haruka ve Michiru biraz da bu hatayı tekrarlayıp tekrarlamayacğına bakmak istediler. Yani saldırdıklarında Usagi'nin karşılık verip vermeyeceği.
by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
Tornado söylediklerinde haklı.
Usagi hiçbir zaman ben prensesim önümde diz çökün demedi hem.Bunu nereden çıkartıyorsunuz anlayamadım doğrusu.Bu sezonda Haruka ve Michiru'nun amacı biliyorsunuz 3 tılsımı bulmaktı.Bu 3 tılsım için 3 insanı feda edeceklerdi.Usagi sadece Haruka ve Michiru'ya dünyayı tılsımlar olmadanda koruyabiliriz bu üç insanı feda etmemize gerek yok diyordu.Usagi ve takımının stratejisi bu.Dünyayı kurtarıyorlar ama bir insana bile zarar gelmeden dünyayı kurtarmak istiyorlar.Hotaruyu korumak için mitress 9'u da (Adını yanlış yazış olabilirim) korudu.Sonunda da hatoru usaginin elinde bir bebek olarak tekrar geldi.Haruka ve Neptün'ün savaş stratejisi biraz daha farklı.Onlar dünyayı kurtarmak için insanları feda etmeyi göze almışlardı.Bu yüzden Uranüs ve Neptün bu bölümde Usagi'ye karşı çıktılar.Gelecekteki Prenses kendini koruyabilecekmi diye kendilerine sordular.Bunu anlamanın tek yolu vardı ona karşı savaşmaktı.Savaştılar ve Usagi'nin gerçek gücünü gördüler.Gerçek gücü prenses olduğunu gösterince önünde diz çöktüler.Ben olsam bende çökerdim ne yalan söyleyim.
Üstelik 4. ve 5. sezonun finalinde Uranüs,Neptün,Saturn ve Pluton Usagi'yi kendi prensesleri olarak korudular.Bizim prensesimiz diye sahiplendiler.Gerçekte buydu bence..
Usagi hiçbir zaman ben prensesim önümde diz çökün demedi hem.Bunu nereden çıkartıyorsunuz anlayamadım doğrusu.Bu sezonda Haruka ve Michiru'nun amacı biliyorsunuz 3 tılsımı bulmaktı.Bu 3 tılsım için 3 insanı feda edeceklerdi.Usagi sadece Haruka ve Michiru'ya dünyayı tılsımlar olmadanda koruyabiliriz bu üç insanı feda etmemize gerek yok diyordu.Usagi ve takımının stratejisi bu.Dünyayı kurtarıyorlar ama bir insana bile zarar gelmeden dünyayı kurtarmak istiyorlar.Hotaruyu korumak için mitress 9'u da (Adını yanlış yazış olabilirim) korudu.Sonunda da hatoru usaginin elinde bir bebek olarak tekrar geldi.Haruka ve Neptün'ün savaş stratejisi biraz daha farklı.Onlar dünyayı kurtarmak için insanları feda etmeyi göze almışlardı.Bu yüzden Uranüs ve Neptün bu bölümde Usagi'ye karşı çıktılar.Gelecekteki Prenses kendini koruyabilecekmi diye kendilerine sordular.Bunu anlamanın tek yolu vardı ona karşı savaşmaktı.Savaştılar ve Usagi'nin gerçek gücünü gördüler.Gerçek gücü prenses olduğunu gösterince önünde diz çöktüler.Ben olsam bende çökerdim ne yalan söyleyim.
Üstelik 4. ve 5. sezonun finalinde Uranüs,Neptün,Saturn ve Pluton Usagi'yi kendi prensesleri olarak korudular.Bizim prensesimiz diye sahiplendiler.Gerçekte buydu bence..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
ya bnce usagi oleydı..bı bolum sımdı hatırlamıormm..neden bu bolumun bas kahramını usagı dıe kızlar tartısıodu..usagıyı sınır etmek ıcın..herkes teker teker konusuodu..ıste jupıter bn cok guzel paten kayıyorm ıste soleyım boleyım..herkes teker teker konusodu..usagıde wazuruodu..sonrada kızlar saka yaptık falan mı dıodu..ole bıısler ıste..ewet usagının arada bılmıslıklerı oluodu..kendınıde gercekten ole hıssedıodu..sımdı bn ole goruorm..
shaDy bu durum öznel bir yargı oluştaracak bir durum değil. Usagi hiç bir zaman "Ben Prensesim önümde eğilin" demedi. He ama "bence kibirli" diyorsan bilemicem.
Sanırım o bölüm 5. sezonda, izlemedim. İzleyince tam bir yorum yazarım Ama sen de demişsin diğer kızların Usagi baş karakter diye tartıştıklarını. Yani Usagi ben "baş karakterim" diye bir şey dememiş. Ki aslında kızlar orada haklı, hepsinin yeteneği var ama Usagi'nin çok da güzel bir yeteneği yok. Belki disk fırlatma (İlk sezonda Kunzite prensesin -yani Sailor Moon'un- kim olduğunu arıyordu. Bir bölümde Usagi'nin disk fırlatmada ne kadar iyi olduğu görülüyordu. Zaten "Moon Tiara Action" saldırısından ne kadar iyi olduğu belli oluyordu. Ehm neyse konumuz bu değil tabi. )
Sanırım o bölüm 5. sezonda, izlemedim. İzleyince tam bir yorum yazarım Ama sen de demişsin diğer kızların Usagi baş karakter diye tartıştıklarını. Yani Usagi ben "baş karakterim" diye bir şey dememiş. Ki aslında kızlar orada haklı, hepsinin yeteneği var ama Usagi'nin çok da güzel bir yeteneği yok. Belki disk fırlatma (İlk sezonda Kunzite prensesin -yani Sailor Moon'un- kim olduğunu arıyordu. Bir bölümde Usagi'nin disk fırlatmada ne kadar iyi olduğu görülüyordu. Zaten "Moon Tiara Action" saldırısından ne kadar iyi olduğu belli oluyordu. Ehm neyse konumuz bu değil tabi. )
by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
Benim de anlamadığım bir şey var, sonuçta hepsi kendi gezegenlerinin prensesleri.Niye bir tek usagi prenses oluyor, anlamış değilim.
Edit:Bana kalırsa "Ya bir görüş ayrılığına düştük, olur öyle şeyler" deyip meseleyi tatlıya bağlamaları yeterliydi.Diz çökmek biraz abartılı bir hareket gibi.
Edit:Bana kalırsa "Ya bir görüş ayrılığına düştük, olur öyle şeyler" deyip meseleyi tatlıya bağlamaları yeterliydi.Diz çökmek biraz abartılı bir hareket gibi.
Şöyle ki, Princess Serenity ile Silver Crystal arasında bir bağ var. Silver Crystal'in gücü Sailor Moon'un içindeki Princess Serenity'i uyandırıyor. Ama diğer Sailorların Prenses olmasını tetikleyecek bir şey yok. Yani en azından gösterilmedi.
by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
yok ya dıger gezegenlerın prenseslerı dıe tam olarak bıse yok..tmm kralıce hallerı var ama..mangasında hatırladıgım kadarıyla kralice onlara kalelerini hedıe edıyodu..venüse magellan ı marsa poisedon deimos u falan....hepsı ay krallıgında..yanı bı mars savascısı mars krallıgında hukum surmuo..sembollerı oleydı..
yok ya usagı hyr yaa bnm basrol gıbı bıseler geveledıo zaten..kızlarda zaten kıskandıklarından dıll buna saka yapmak ıcın..sonra tmm usagı sızlanma gbı bıseler dıodu herhalde:S
yok ya usagı hyr yaa bnm basrol gıbı bıseler geveledıo zaten..kızlarda zaten kıskandıklarından dıll buna saka yapmak ıcın..sonra tmm usagı sızlanma gbı bıseler dıodu herhalde:S
Tornado shaDy..'nin bahsettiği bölüm 3. sezonun ilk bölümüydü.İkinci sezonun finalinden sonraki bölümdü.
shaDy.. orda kızlar aralarında komiklik olsun diye şakalaşıyorlardı.Usagi ciddi bir şekilde hiçbir zaman ben prensesim demedi böyle birşey söz konusu bile olmadı.200 bölümü en fazla 30 kere hatim etmiş olan biri olarak söylüyorum böyle birşey hiçbir zaman olmadı.
Neden'mi usagi penses?
Çünkü usagi başrol.Her animede her dizide her sinemada mutlaka bir başrol vardır.Başrol olduğu gibi yardımcı rollerde vardır.Diğer gezegen savaşçıları yardımcı rol kategorisine giriyor.Ama diğer gezegen savaşçıları durumlarından hiç şikayetçi değiller.Onlar prenseslerini korumak için hayatlarını tehlikeye atmaya hazırlar.En büyük hedefleride dünyayı korumak zaten...
shaDy.. orda kızlar aralarında komiklik olsun diye şakalaşıyorlardı.Usagi ciddi bir şekilde hiçbir zaman ben prensesim demedi böyle birşey söz konusu bile olmadı.200 bölümü en fazla 30 kere hatim etmiş olan biri olarak söylüyorum böyle birşey hiçbir zaman olmadı.
Neden'mi usagi penses?
Çünkü usagi başrol.Her animede her dizide her sinemada mutlaka bir başrol vardır.Başrol olduğu gibi yardımcı rollerde vardır.Diğer gezegen savaşçıları yardımcı rol kategorisine giriyor.Ama diğer gezegen savaşçıları durumlarından hiç şikayetçi değiller.Onlar prenseslerini korumak için hayatlarını tehlikeye atmaya hazırlar.En büyük hedefleride dünyayı korumak zaten...
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
emeğine sağlık bulut.... resimlerle süper bi anlatım olmuş walla
ιмzα мєℓєqιмм ѕαιℓσя ηєρтυηє^мм
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦
----------------ara ara somurduq -¦
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦
ya bende hiçbi resim gözükmedi
ιмzα мєℓєqιмм ѕαιℓσя ηєρтυηє^мм
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦
3. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 64 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |