Bölüm 190:Gerçek Ortaya Çıktı, Seiya'nın Geçmişi |
Yazar
Bu bölümde bir önceki bölümde Sailor Moona ateş edilecekken önüne geçtiği için Seiya yaralıdır.Dış gezegen savaşçılarıyla Starlightsta birbirlerinin kimliklerini öğrenirler.Tam savaş başlıycakken Seiya bir daha ne usagiyi nede Sailor moon'u görmiycem der.Usagi ise bir daha onları göremeyeceği için çok üzgündür Minako telefon numaralarını verir aradığında Taiki ve Yaten fena azarlar.Bunu duyan Seiya gizlice Usagiyi arar ve konsere çağırır.Ama çok kötü yaralıdır,Taiki ve Yaten konseri iptal edebileceklerini söylerler ama Seiya kabul etmez çünkü Usagi gelecektir.Son anda gidince bilet bulamaz Usagi.Sonra konser alanının karşısında dönmedolap görür ve biner.Seiya ise onca kişi arasından Usagiyi aramaktadır.O sırada dönmedolaptan bir ışık gelir ve bunun Usagi olduğunu anlar.
Usagi'ye Galaksiya diye birinin galaksideki tüm yıldızların ve gezegenlerin yıldız ışıklarını aldığını ve herkesi yok ettiğini açıkladı. Tek bir umutları olduklarını söyledi onunda prensesleri olduğunu ve onun galaksiyanın şerrinden kaçıp dünyaya geldiğini onlarında prensesin peşinden prensesi bulmak için dünyaya geldiklerini anlattı.Usagi olayları içindeymiş gibi görür.Bu sırada Seiya bayılır.Tam ambulans çağırmışken Taiki ve Yaten bakarki orda yoktur...
Seiyada hala Usagiyi görmek istemektedir...
Usagide onu görür endişelidir sarılırlar.O sırada Akane parkın genel müdürünün yıldız tohumunu çıkarır ve buda değildir.Oluşan canavar Usagi ve Seiyaya saldırır Usagi Sailormoona dönüşür.Bu sırada Seiyayı korur ve tam canavar Sailormoona saldıracakken Haruka yardıma gelir.
Usagi'ye Galaksiya diye birinin galaksideki tüm yıldızların ve gezegenlerin yıldız ışıklarını aldığını ve herkesi yok ettiğini açıkladı. Tek bir umutları olduklarını söyledi onunda prensesleri olduğunu ve onun galaksiyanın şerrinden kaçıp dünyaya geldiğini onlarında prensesin peşinden prensesi bulmak için dünyaya geldiklerini anlattı.Usagi olayları içindeymiş gibi görür.Bu sırada Seiya bayılır.Tam ambulans çağırmışken Taiki ve Yaten bakarki orda yoktur...
Seiyada hala Usagiyi görmek istemektedir...
Usagide onu görür endişelidir sarılırlar.O sırada Akane parkın genel müdürünün yıldız tohumunu çıkarır ve buda değildir.Oluşan canavar Usagi ve Seiyaya saldırır Usagi Sailormoona dönüşür.Bu sırada Seiyayı korur ve tam canavar Sailormoona saldıracakken Haruka yardıma gelir.
Bu mesaja teşekkür edenler (4 kişi): Seiyacı, BüşraAy, sailor neptune, makiko chan
Woooow çok güzel bi bölümmüş hiç bilmyordum paylaşım için teşekkürler
la bunuda bir siteden aşırdıydım örnek olunmicak bir davranış ama dimi u.u XD
:/starfire dan teşekkürlerimle:D
shun o_o othanks shun thanks
Hatırlıyorum bu bölümü =P Sinir Seiya *__* Sevmediğim bölümlerden biridir bu yüzden *__*
Ama anlatımın çok güzel olmuş çok teşekkürler o.O
Ama anlatımın çok güzel olmuş çok teşekkürler o.O
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
Hatırladım ben bunu
Sultanların Günlüğü (İlk kitabım çıktı.
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)
Neptun'e avatar ve imza için teşekkürler
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)
Neptun'e avatar ve imza için teşekkürler
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): BüşraAy
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 14 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |