Seiya ve Usagi'nin Kalp Çaptıran Randevusu (181.bölüm :D) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
seiya bağırınca usaginin o bozuk yüz ifadesini gördükten sonra bendeniz sandalyeden düşüp dizimi vurmuştum,
usagi ile yaşanan benzerlik nedeniyle kahkahalara boğulmuşken annem kapıya gelmişti(e tabi gürültüye), ters ters bakıp ''kızım sen deli misin, insan hiç dizini vurdurdu diye güler mi'' demişti,
tabii bu laf üzerine karnıma ağrılar girene kadar gülmüştüm
seiya bağırınca usaginin o bozuk yüz ifadesini gördükten sonra bendeniz sandalyeden düşüp dizimi vurmuştum,
usagi ile yaşanan benzerlik nedeniyle kahkahalara boğulmuşken annem kapıya gelmişti(e tabi gürültüye), ters ters bakıp ''kızım sen deli misin, insan hiç dizini vurdurdu diye güler mi'' demişti,
tabii bu laf üzerine karnıma ağrılar girene kadar gülmüştüm
EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı
Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
domo arigatoo gozaimasu NQS ^_^
evet...harika bir bölüm olduğu kesin,aslında inglizce alt yazılısını izlemiştim,sürekli durdurup alt yazıları çözmeye çalışırken pek bişe anlamamıştım açıkçası ^^" O.o,şimdi de bu paylaşımı gördüm gerçektende çok güzel bir bölüm olduğu belli teşekkürler aquamarin =)
NePtUnE&uRaNuSs
Güzel anlatımın için teşekkürler. Yüzlerde tebessüm veren sahnelerden biriydi..
By Princess Moon
Rock & Metal Music Download
Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum.
Bu bölümde şey de oluyordu; Seiya bir oyuncak alma makinesinden oyuncak kazanıyordu. Usagi kendisine vercek zannedip elini uzatınca da umursamaz bir tavırla oyuncağı kendi tişörtüne takıyordu. Ben orda kop kop ölmüştüm. Bence o resmi koyman lazımdı xP
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
gülecem diye sandalyeden düştüğüm annem ve babam tarafından deli muamelesi görmeme neden olan bölümdür kendisi
en çok güldüğüm kısmıysa korku tünelindeki halleriydi usagi ve seiya'nın ifadelerine kopmuştum
en çok güldüğüm kısmıysa korku tünelindeki halleriydi usagi ve seiya'nın ifadelerine kopmuştum
4. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 85 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |