SS501 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki |
Yazar
bu arada bildirmek istedim kyu jong da twitter hesabı aldı ve jung min , hyung jun , young saeng ve kyu jong sürekli birbirlerine facebooktan laf yetiştiriyolar XD
en sevdiğim tweetlerinden bazılarını paylaşmak istiyorum
jung min park yazmış:Followed already~!!!! hhh I found my facebook~!! Also, I totally dislike carrots!!!
hyung jun kim yazmış:To be honest we talked about this didn’t you~ You told me you love carrots, and the fact that you secretly hold a crush for Jerry Hyungjun in your heart,, Let’s love openly!~ ㅠㅡㅠ
aahaha XD hyunga bak ya direk itiraflarda bulunuyo XD
ve bunlarda sadece jung min parkın tweetlerinin çevirileri ^^
Midem dolana kadar yedim! Bu yüzden~ Mideniz dolana kadar yedikten sonra internete girin~
Hepinizi özlüyorum
Suan ofisteyim
Sizler nasilsiniz?
Cince cok enteresan!!!
Ama zor!
Yakinda Japonya´ya gidecegim.
Yakinda Tayvan´a gidecegim.
Yakinda Amerika´ya gidecegim.
Yakinda hepinizi görmek istiyorum.
Ah~~~ bas döndürücü bas döndürücü~~~ Yazmak icin o kadar ugrastim ki~ basim döndü ~~~Sanki etrafimdaki seyler hareket ediyor~~~
Japonya´da kalmistim ama japon dilini unuttum!! Ne yapacagim!!
Uyuyamiyorum!! Uyuyanlari uyandirmam lazim!!
Uyanin uyanin uyanin uyanin
I like you~I really like you~~ I want to give my all
Facebook´u baslattim!!
Dün.. Seni gördügümde.. Gözlerinden kactim.. Unut beni..
Yenge.. Seni gördügümde.. Gözlerinden kactim.. Unut beni..
Heo Jae.. Seni gördügümde.. Gözlerinden kactim.. Unut beni.. (Sadece saka yapiyorum! Direktör Heo, özür dilerim nine)
Eniste.. Seni gördügümde.. Gözlerinden kactim.. Unut beni.
jung min park hakkında koyduğum son 3 tweetine bakın XDXD kafayı yedi yavrum <3 bu arada tweetleri rastgele koydum tarih sırasına göre değil
çevirilerde bana ait değil ^^ uğraşamadım. nasılsa bende çevirsem aynısı çıkacakki sajdgashgdag
bu arada bildirmek istedim kyu jong da twitter hesabı aldı ve jung min , hyung jun , young saeng ve kyu jong sürekli birbirlerine facebooktan laf yetiştiriyolar XD
en sevdiğim tweetlerinden bazılarını paylaşmak istiyorum
jung min park yazmış:Followed already~!!!! hhh I found my facebook~!! Also, I totally dislike carrots!!!
hyung jun kim yazmış:To be honest we talked about this didn’t you~ You told me you love carrots, and the fact that you secretly hold a crush for Jerry Hyungjun in your heart,, Let’s love openly!~ ㅠㅡㅠ
aahaha XD hyunga bak ya direk itiraflarda bulunuyo XD
ve bunlarda sadece jung min parkın tweetlerinin çevirileri ^^
Midem dolana kadar yedim! Bu yüzden~ Mideniz dolana kadar yedikten sonra internete girin~
Hepinizi özlüyorum
Suan ofisteyim
Sizler nasilsiniz?
Cince cok enteresan!!!
Ama zor!
Yakinda Japonya´ya gidecegim.
Yakinda Tayvan´a gidecegim.
Yakinda Amerika´ya gidecegim.
Yakinda hepinizi görmek istiyorum.
Ah~~~ bas döndürücü bas döndürücü~~~ Yazmak icin o kadar ugrastim ki~ basim döndü ~~~Sanki etrafimdaki seyler hareket ediyor~~~
Japonya´da kalmistim ama japon dilini unuttum!! Ne yapacagim!!
Uyuyamiyorum!! Uyuyanlari uyandirmam lazim!!
Uyanin uyanin uyanin uyanin
I like you~I really like you~~ I want to give my all
Facebook´u baslattim!!
Dün.. Seni gördügümde.. Gözlerinden kactim.. Unut beni..
Yenge.. Seni gördügümde.. Gözlerinden kactim.. Unut beni..
Heo Jae.. Seni gördügümde.. Gözlerinden kactim.. Unut beni.. (Sadece saka yapiyorum! Direktör Heo, özür dilerim nine)
Eniste.. Seni gördügümde.. Gözlerinden kactim.. Unut beni.
jung min park hakkında koyduğum son 3 tweetine bakın XDXD kafayı yedi yavrum <3 bu arada tweetleri rastgele koydum tarih sırasına göre değil
çevirilerde bana ait değil ^^ uğraşamadım. nasılsa bende çevirsem aynısı çıkacakki sajdgashgdag
Ahahahay koptum beaa xD xD
Jung min ile hyung jun'un konuşmalarına bittim asdsfsd
Hele Jung Min'in tweetlerini okumak öldürdü beni zaten , noluyor yaw xD
Edit:Jung Min face'ye kaydolur ben faceyi dondururum iyi mi O.o
Jung min ile hyung jun'un konuşmalarına bittim asdsfsd
Hele Jung Min'in tweetlerini okumak öldürdü beni zaten , noluyor yaw xD
Edit:Jung Min face'ye kaydolur ben faceyi dondururum iyi mi O.o
Akame Fan ~ KaT TuN Fan (6 ever ^^)
KAT TUN
[i]ss501, Çokkkk sevdiğim bir grup. Sesler, yorumlar, danslar şahane *-*
Kim hyun joong zaten, Bof'tan beri sempati duyduğum, biriydi. Bide şarkı söylediğini, duyunca ss501'le tanışmış oldum. İyikide tanışmışım, süper parçaları var,
en sevdiklerim (hepsini seviyorum ama o.O) Love ya, Love like this, Sometime,
hyun joong: one more time, thank you
Haa bide Heo Young Saeng : My baby you (solo) müthiş, bayılıyorum
Kim hyun joong zaten, Bof'tan beri sempati duyduğum, biriydi. Bide şarkı söylediğini, duyunca ss501'le tanışmış oldum. İyikide tanışmışım, süper parçaları var,
en sevdiklerim (hepsini seviyorum ama o.O) Love ya, Love like this, Sometime,
hyun joong: one more time, thank you
Haa bide Heo Young Saeng : My baby you (solo) müthiş, bayılıyorum
Spoiler:
Pretty Vampire yazmış:
Burdan indirebilirsin *-*
http://www.4shared.com/file/50221185/2fdf0daf/Heo_Young_Saeng_-_My_baby_you.html
Birde kim hyun'un bu şarkısını dinlemeni tavsiye ederim buda çok güzel^^
http://www.4shared.com/audio/R5kJeJvW/KIM_HYUN_JOONG_SS501_-_THANK_Y.htm
Spoiler:
trendy dergisi (yine ^^) ss501 posteri veriyor arkadaşlar. ama eski posterin aynısı... sanırım çok istek almış olmalılar (=
ve posta bölümünde 2 koreli grup (snsd & shinee) ve bir koreli sanatçının (ljk) küçük resimlerini paylaşmışlar
fotomontaj bölümünde ise koreli bir sanatçı ile (kimbum) bir kızın resmini birleştirmişler^^
ayrıca posta bölümünde birçok koreli grup poster isteğide göreceksiniz
ve posta bölümünde 2 koreli grup (snsd & shinee) ve bir koreli sanatçının (ljk) küçük resimlerini paylaşmışlar
fotomontaj bölümünde ise koreli bir sanatçı ile (kimbum) bir kızın resmini birleştirmişler^^
ayrıca posta bölümünde birçok koreli grup poster isteğide göreceksiniz
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): laru
Kendileri bu forumda Kaptan tarafından beğenilip sevilmekte ve sevdirilmekte.. Dinlemedim ama Kaptan'ın zevkine güveniyom ben güzeldir hacılar dinleyin. :p İşte sulanmayın yanlız Kaptan'ınkilere hani enişte falan ya hani ... Herkes nerde duracağını bilsen gardaş ~
Biliyom özlediniz ve beni ve bu mal ötesi yorumları kehkeh =D
Biliyom özlediniz ve beni ve bu mal ötesi yorumları kehkeh =D
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
DOWAA beybee *___* özledik tabikideee :3 <3
çok doğru yazmışsın yani ekleyecek hiçbişeyim yok daha çok görmek istiyoz biz seni. çok istiyoz biz seni...arzuluyoruz filan o.O seni burda görmeyi yani öhm!
bu arada ss501 baby si hyung jun un black city dramasının trailerını izleyin derim. çok farklı bi kişilikte çıkıyor karşımıza.. böyle maknaelikten çıkmış asi herif olmuş o.o
dramadan bazı görüntüler
kissu O.O hiç yakıştıramadım >_<'
ha birde paylaşmak istediğim bişey var eskide olsa . bakınız grubun young saengin kolyesi
çok doğru yazmışsın yani ekleyecek hiçbişeyim yok daha çok görmek istiyoz biz seni. çok istiyoz biz seni...arzuluyoruz filan o.O seni burda görmeyi yani öhm!
bu arada ss501 baby si hyung jun un black city dramasının trailerını izleyin derim. çok farklı bi kişilikte çıkıyor karşımıza.. böyle maknaelikten çıkmış asi herif olmuş o.o
dramadan bazı görüntüler
kissu O.O hiç yakıştıramadım >_<'
ha birde paylaşmak istediğim bişey var eskide olsa . bakınız grubun young saengin kolyesi
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): laru
5. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 100 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |