EFSUN ÖĞRETİSİ
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 62, 63, 64, Sonraki

Sailor Moon Forum -> Fanart ve Fanfic
 

Efsun Öğretisi Hikayesini Nasıl Buldunuz?
Bayıldım her şeyi ile harika...Tek geçerim!
89%
 89%  [ 50 ]
Güzel olmuş ama minik eksiklikleri var sanki (Bana ne olduğun söylerseniz sevinirim^^)
5%
 5%  [ 3 ]
Yani...zaman geçirecek kadar idare eder
1%
 1%  [ 1 ]
Çoook çalışman gerekiyor daha...
1%
 1%  [ 1 ]
Üzgünüm ama beğenmedim
1%
 1%  [ 1 ]
Toplam Oylar : 56

Yazar
Mesaj
SaILoRSuN
Senshi
Senshi



Yaş: 38
Kayıt: 09 Hzr 2007
Mesajlar: 3,842
Nerden: Güneş'in Yüreğinden
Teşekkür: 820

Durumu: Çevrimdışı

SaILoRSuN
Senshi
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
minako-chan yazmış:

bu arada senden bişy isticem
çok araştırdım xD ama hikayenin içinde bulamadım liela mıydı unuttum şinci xD
yaxisin sevgilisinin adı neydi neyse işte o kızın fiziki görünüşü bana yazarmısın Zarif
etkinlik için resim şey etmek istiyorum xD





Adı Liala...onunla ilgil verdiğim temel özellik saçlarının uzun ve bayaz olması.Birazcık esmerce. Daha detaya girmedim...

Yorumlarınıza bayıldım^^ hepiniz yazması çok hoş^^ yeni bölüm hazır akşam ya da yarın koyarım...


Sessizlik var olmamak değildir...Sessizliğim asaletimdendir... Buradayım...
Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
24 Tem 2010 14:23
Minako-chan
Efsane Üye
Efsane Üye



Yaş: 29
Kayıt: 19 Arl 2009
Mesajlar: 2,140
Cinsiyet: Kız
Nerden: İzmit
Teşekkür: 385

Durumu: Çevrimdışı

Minako-chan
Efsane Üye
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
ne zor bi kadınmıs ya xD
nette okadar arattım tarife uygun bi kız bulamadım Üzgün ya da Ağlıyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
24 Tem 2010 16:04
SaILoRSuN
Senshi
Senshi



Yaş: 38
Kayıt: 09 Hzr 2007
Mesajlar: 3,842
Nerden: Güneş'in Yüreğinden
Teşekkür: 820

Durumu: Çevrimdışı

SaILoRSuN
Senshi
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
Karanlık Öğreti 8: Karanlık yok olduğunda ortaya çıkan aydınlık olmayacak…


Kazandığı güçleri anlatırcasına daha bir ihtişamlı duruyordu karanlık kutsal hanımın tahtı. Ve tahtın sahibesi çok uzun zamandır beklediği anı yaşıyordu büyük bir keyifle.Uzun siyah saçları , siyah gözleri ve solgun teni...bu farkların dışında bedenen tamamen aynı olan iyi ruhun yerdeki bedenine bakıyordu zevkle.Aklından geçmiş zamanları geçirirken arada biri kıkırdamadan edemiyordu.

“Aynadaki halin berbat durumdayken bundan mutlu olmak gibi…” diye mırıldandı usulca az önce fırlattığı yerden doğrulan Elaheh’e bakarak.

“Sen sadistsin…bu yüzden ortaya çıkmamalıydın Shinénaya…” umutsuz sarı saçlı mavi gözlü insanın içine huzur veren bir güzelliği olan kutsal Hanım.

“Bana sadist demenden bıktım…aynadaki yansımamın berbat halinden mutlu olmayı ister miyim sanıyorsun? Ama işta fark da burada yatıyor Elaheh…aynaya baktığım da gördüğüm yüz benim değildi.Konuştuğunda çıkan ses benim değildi. O düşünceler benim değildi. Hayatı yaşayan ben değildim.Şu ana kadar…artık kendi bedenim var.Kendi sesim ve kendi düşüncelerim.Bana sadist diyorsun. Söyle bana Elaheh neden Konsül Perisi sana yardım etmek için çırpınırken , Zainin bir gıdım olsun onun sevgisini kabul edesin diye seni ararken, Slithliam saygına bile razıyken, Raini sana koşulsuz güvenirken sen hepsini hayatını alt üst ettin…hem de bile bile…ne için söylesene? Benim ortaya çıkmamam için mi? Peki şu anda vardığımız sonuç ne o zaman? Bak…tam karşındayım. Dostlarının ölümüne sebep oldun sen! Seni sevenlere yıkım getirdin! Tüm gezegenini maf ettin güçsüzlüğünle! Bir köle oldun! - Arkada ise Kızıl yıldız ile Yitik ruhun verdiği mücadele devam ediyordu. Kutsal Hanımlar onlara müdahale edemezdi onar atlantis’in ve mu kıtasını güçlerini taşıyorlardı kürelerinde- Konsülün bile iki ye bölündü…gerçi netice de iki taraf da seni kontrol etmek istiyordu ya…Ben bu hatayı da düzelttim işte. Sadece dokunulmaz küreler kaldı geride. Ve sen buna bile müdahale edemiyorsun. Sadist olan sensin zavallı Elaheh…kendini de beni de kandıramazsın.”

“Sen dokunulmaz kürelere müdahale edebilirmişsin gibi konuşma … Üstelik senin bedenin mi? O Palomita’nın bedeni! O bedene geçebilmek için kadim iki gücü birleştirdin yoksa sana bir geçiş köprüsü açılamazdı. Onu benden önce tanımanı kullandın. Arkadaşlığını sana olan dostluğunu kullandın…”

“Sen onun bedenini kullanmamışsın gibi konuşma…”

“Ben onun bedenini kendi bedenime dönüştürmedim. Konsülden ve beni arayan herkesten kaçmak için bir süreliğine mesken edindim sadece. Zaten eğer tamamen onun bedenini isteseydim senin gibi kadim güçleri bulmam gerekirdi.”

“Bu sonucu değiştirmiyor. Gerçek bedenini buraya bıraktın ve benim ruhumu da aşıp Palomitanın bedenine saklandın. Sonuçta onu kullandın. Üstelik senden bihaberken… Ben Palomitayı esir etmeyeceğim merak etme. Yakında ruhu özgür kalacak.”

“Yani onu öldüreceksin…Beni öldürdüğünde son güç de eline geçmiş olacak ve onun ruhunu içinde atma şansını elde edeceksin.”

Zainin birkaç adım öne atılmıştı “Bana böyle olacağını söylemedin! Palomita’yı buradan uzaklaştıracaktın!”

Shinénaya gözlerini Zainin’e dikti “Neden senin içi bu kadar değerli? Onu asla arkadaş olarak görmedin…Öğrenciliği ve onun efsunla ilgili tüm gelişimi sadece beni bulması içindi. Sadece kutsal hanımı sevdiğini söyleyip durdun kendine…Ve Elaheh tüm umutlarını yok ettiğinde hem bir efsun ustası olarak Kutsal Hanımın yanında olacağını hem de onun sevgisini kabul eden benim yanımda olacağını söyledin. Seni çok sınadım Zainin…Ve sonunda yanımdasın işte. Sana onu uzaklaştıracağımı söyledim. Öylede olacak. Ruhu buradan uzaklaşacak. Bu ölüm demek değil eğer şanslıysa kendine yeni bir beden bulabilir. Kim bilir belki de yeni den doğar doğru zamanda doğru yerde olursa…”

-O şu an çok güçsüz bunu yapamaz! Yeniden doğum için bir bebeğin var oluş noktasına tam zamanında ulaşmak gerekir. O bedenin sadece o ruha ait olması için . Bu büyük bir güç gerektirir Shinénaya…Palomita bunu yapamaz. , Zainin kızıl gözlerini dikmişti Shinénaya’ya, senden vazgeçemeyeceğimi biliyorsun. Senden tek isteğim o zavallı kıza zarar gelmemesi. Tüm bu oyun içerisinde belki de tek masum kişi o.

-Sana tekrar soruyorum Zainin…NEDEN – ONA –BU KADAR- DEĞER –VERİYORSUN?

O anda büyük bir patlama yaşanmıştı müdahale edemeyecekleri savaşın olduğu yerde.Toz duman birbirine girmişti.Bir süre sonra her şey sakinleştiğinde dumanların arasında duran tek bir siluet vardı. Elinde iki küreyi de tutan tek bir siluet…

-Anlaşılan Kızıl Yıldız Mu’nun gücünü elinde tutmayı o kadar da iyi bilmiyormuş ha?, derken küçük sarı gözlü temiz yüzlü çocuk karşısındaki dürt kişinin de kanını dondurmuştu sanki.

-O…ona ne oldu?, diyebildi bu sonucu beklemeyen Shinénaya.

-Kendisinden beklendiği gibi…kaçtı. Kaçmasa öleceğini biliyordu. Ben de açıkçası izin verdim.Karşılığında ise küreyi aldım diyelim. Şu an ikisi de bana ait durumda.Ve aklımı çelmeye çalışma çabasına girmeden önce söyliyim ben kesinlikle ikinizin tarafında da değilim.Ben en zamana vakıf gücüm. Bu gezegenin üstündeki tüm var oluşu biliyorum.Tüm savaşları gördüm tüm barışları yaşadım.Benim bağlı olduğum tek kişi Atea’dan başkası değil.

-O halde sen bu oyunun dışlındasın Yitik Ruh. Git ve ulaşılması imkansız meçhul hapishanesinde bağlı olduğunun yanında dur.

-Hayır…Çünkü onun istediği sende olan bir şey var.

-Neymiş o?

-İnsanoğlu…yani Palomita…onu geri vereceksin…bedeninden hemen çıkacaksın v onu geri vereceksin.

-Öyle mi seni küçük velet?Bunca şeyi bir hiç için mi yaptım yani? TÜM KÜRELERE EMREDİYORUM GWSE ATE NO SHINTA !!!!

Üç küreyi de Yitik ruhum üstüne salmasıyla birlikte Elaheh in boğazına sarılmıştı Shinénaya”Senin vaktin doldu artık!”

-Ögh…öhöhö…ha-hayır…

Kutsal Hanımın iki hali de kendi aralarında mücadele ederlerken yanlarında beklenmedik bir ses duyuldu “Her zaman dediğim gibi. Ben hiçbir zaman yeminimi bozmadım efendim. Size hep bağlıydım ve bağlı olarak kalacağım. Bu olacaklara karşı verdiğiniz son emrinizi gerçekleştiriyorum.”

Shinénaya gözlerini kocaman açarak başını kaldırırken Elaheh’in yüzünde hüzünlü bir tebessüm belirmişti “Sağol Slithliam. Sen her zaman benim için çok değerli olacaksın.”

Slithliam’ın bakışları Zainin’e kaymıştı “Onun kadar değil…”

“Üzgünüm…” demişti Elaheh usulca gözlerini kaparken

Slithliamın etrafı altın ve kara efsunla sarılmıştı “Karanlık ve aydınlığı birleştirmek için iki güce de sahip olmak gerek…Ben iki güce de sahip efsun ustası Slihtliam. Efsuna emrediyorum Kadra Stala Xsedra!

-Slithliam hayır! Palomita ölür!, diyerek bu efsunu engellemek üzere gümüş kılıcını çekti gümüş-siyah alevlerin içinden.

-Ölecek olan sadece o değil, dedi Slithliam, Kutsal Hanım da ölecek…Her iki ruhu da…Bunca zaman kötülüğün hizmetine girme çabam sadece iki gücü de elimde olabilmesi için ve Shinénaya’ya yakınlaşabilmek içindi.Şu an kendi ellerimle sevdiğim kadını öldürüyorum. Shinénaya’yı kurtarabilirsin ama bil ki o zaman da Palomita’nın akibeti pek iyi olmayacak., bedenler gittikçe birleşmeye başlamıştı, ki artık bedeni için çok geç….,diye mırıldandı Slithliam.

Onca şeyi yaşamıştı gümüş efsun savaşçısı birçok kişi öldürmüş birçok kişini ölümüne sebep olmuştu.Başlarda o mükemmel bir efsaneydi ama ne zaman ki Kutsal Hanım ile yolları kesişti o zaman bir lanet olma yolunda hızla ilerlemeye başlamıştı. Önce adı değişti sonra hareketleri ve kişiliği. Tek düşündüğü Kutsal Hanımı bulmaktı. Bunun için herkesi öldürmeyi herkesi kandırmayı göze almıştı. Onu bulmak için seçilen genç bir kıza rastlayana dek. O kız bir şekilde onun hayatını değiştirmeye yok olduğunu düşündüğü kalbini ısıtmaya başlamıştı çünkü ne olursa olsun ona yaşayan ve ona güvenen tek kişiydi.Herkesin içinde şüphe varken değil, kendi içinde bile şüphe varken bile bile yinede ona güveniyordu.Zainin bunu biliyordu.Ve şimdi bedeni yok olmuştu.Ancak bir beden içinde var olabilecek Shinénaya yine bir beden içinde eski bedeni ile birleştirilebilirdi .Zainin seçimini yapmıştı Shinénaya’nın yanındaydı ama asla Palomita’nın öleceğini düşünmemişti.Sonunda iki beden de tamamen birleşmişti.Tek hale gelen beden bir Shinénaya bir Elaheh gibi görünüyordu.Fakat sonunda Galip gelen yine Shinénaya olmuştu.
Siyahlar içindeki kadını ruhu da artık tamamen kararmıştı. Derin derin nefes alıp veriyordu. Kendine bile bunu itiraf edemese de kazanamayacağının farkına varmıştı. Çünkü ne kadar herkesi gücü ile etrafına toplasa da onları bağlayan farklı şeyler vardı yinede aklından geçen başka bir son vardı:

-EĞER…BEN…YOK OLACAKSAM…EĞER SİZ YANIMDA OLMAYACAKSANIZ….EĞER BU GEZEGENDE YENİ BİR DÜZEN KURULMAYACAKSA…SİZ…VE…BU GEZEGENDE BENİMLE BİRLİKTA YOK OLACAK…KARANLIK YOK OLDUĞUNDA ORTAYA ÇIKAN AYDINLIK OLMAYACAK!!!KADİM ASA! CENNET ATEŞİ! KADİM KÜRELER! HANA DROTHA NOE UTA!!!

Zainin hızla gelişen olayların şaşkınlığı arasında Palomita’nın tamamen siyah ve beyazın hakim olduğu ve kızıllığının kalmadığı yüzüğün etrafındaki gümüşün tamamen yok oluşunu gördü…ve bir toza dönüşerek yok olmuştu…Palomita son sınavında da başarısız olmuştu…

“Ben de tıpkı kutsal hanım gibiyim…he yalnız olacağım…” Palomita’nın son nefesini verişi Zainin’in içindeki alevin yanmasına sebep oldu. Etrafındaki karanlık-gümüş efsunu elinde birleştirerek Slithliam gibi Kutsal Hanımın başına elini koydu “Karanlık ve aydınlığı ayrıştırmak için iki gücünde elinde olması gerek…Ben iki güce de sahip efsun ustası…”

Slitam ona haykırıyordu: - HAYIR ZAİNİN ONLARI TEKRAR AYIRAMAZSIN!!!BUNU YAPMA!!!

Zainin , Slithliam’a baktı ve ilk kez dostane bir gülümseme bahşetti: -Ben de ellerimle sevdiğim kadını öldüreceğim Slithliam….bu yükün altında tek başına kalmana izin veremem…sadece…sadece…burada yok olmaması gereken bir ruhu bir yerlerde yeni bir şans verilmesi umuduyla özgür bırakacağım.SPHIRITHUS TADE SPHTRA!!!

Shinénaya , Zainin’e büyük bir öfke ile baktı: -Sen Elaheh’i asla gerçekten sevmedin…öldürdüğün kişi sevdiğin kadın değil…

-Yanılıyorsun.Ben Kutsal Hanımı sevdim o kadar çok sevdim ki beni hangi ruhu kabul etse ona koşulsuz hizmet edecek kadar sevdim. O kabul etmedi; sen ise kabul ettin. Ben Kutsal Hanımı olduğu gibi sevdim. Ne yazık ki iki ruhu da bunu anlayamadı. Bu yüzden şu an ölmek umurumda değil benden intikamını bu şekilde almış olmayacaksın. Çünkü ben burada sevdiğim kadın ile ölmüş olacağım.Ve umarım masum ruh kendine yeni bir beden bulur…neden mi ona bu kadar değer veriyorum? Çünkü tek masum o…ve masumiyete değer verilmeli., Slithliam’bakti ve iki efsun ustası da başıyla birbirlerinin aklında geçenleri onayladılar.O sırada uzaktaki Yitik Ruhsa onları izliyordu:

-Atea’ya istediğini götüremesem de onun için kıymetli olan gezegenin yok olmasına izin veremem, elindeki iki küre ve kendi saf gücü ile Zainin , Slithliam ve zapt etmeye çalıştıkları Kutsal Hanımın üstündeki üç küreyi yok etti.Zainin ve Slithliam şaşkınlıkla ona baktığında küçük çocuk gülümsedi, “Gezegen yok olmayacak ama bu mekan için bir şey yaparsam o da yok olmaz ve eğer ikinizden birini götürürsem yine o yok olmaz bu işi ikiniz birlikte bitirmek zorundasınız gümüş ve altın efsun ustaları.Üzgünüm…”

Zainin ve Slithliam ise üzgün değildi ona anlayışla baktılar ve haykırdılar:

-Git buradan Yitik ruh…git ve yeni kutsal gücün bulunmasını sağla… Kadra Stala Xsedra! SPHIRITHUS TADE SPHTRA!!!

Zainin ve Slithliam Kutsal Hanım’ın yok olması için ve Palomita’nın ruhunun kurtulması için gereken efsunlu sözleri durmaksızın tekrarlıyorlardı.karanlık, aydınlık, gümüş ve altın efsunlar birbirine karışmıştı.Güçleri artıyo ve orayı yok edecek bir güneş gibi enerjisi artıyordu.

“Elaheh…Başka bir zaman ya da başka bir boyut varsa buradan ötede…orada mutlu olursun.Belki beni orada yanına kabul edersin…belki…” diye düşündü Slithliam.

“Kutsal Hanım üzgünüm…her seferinde seçimi sen oldun ama şimdi her seferinde beni seçen birine yardım etmeliyim. Bir yerlerde sen de beni sevdiysen umarım bundan vazgeçmezsin…çünkü ben bundan nasıl vazgeçilir bilmiyorum…Ve beni seçen Pusula, Lithyasis öğrecim…yo Lithyasisim… Palomita lütfen……git…kendini burada kurban etme…sen yalnız değilsin…asla yalnız olmayacaksın…kim olursam olayım hangi tarafta yer alırsa alayım seni asla yalnız bırakmayacağım…Lütfen git…” diye içinden geçirdi gümüş efsuncu büyük efsun güçleri orayı yok ederken.

Birleşen tüm güçlerin arasın, tam merkezinden kızıl bir ışık önce usulca sonra tek bir doğrultuda güçlü bir şekilde kendini gösterdi.Kayan bir yıldız gibi oradan kayıp gitti.

Yok oluş anında ise her şeyden habersiz küçük bir kız, Floa gözlerini aralamıştı.Olanları anlamasa da öleceğini biliyordu.Bedeni hareket etmiyordu.Etraftaki efsunun varlığını bile fark etmiyordu sanki.Efsunlu sözleri duymuyor, efsunu görmüyor onu hissetmiyordu.Gözlerini bir karanlığa açmış gibiydi.Ve birkaç saniye sonra o karanlık içinde uzaklarda minik bir yıldız önce parladı sonra kayıp gitti…”Palomita?” yeniden gözlerini hüzünle kapadı “Karanlıkta ışığım aydınlıkta rengim soğukta ateşim sıcakta suyum yoklukta varlığım varlığımda anlamım her yok oluşumun ve her var oluşumun sebebi…” küçük kızın gözlerinden yaşlar akıyordu çaresizce “Bunu bana sen söylemiştin Palomita…Onun kim olduğunu söylemeden…Herkes için böyle biri ya da birileri vardır demiştin.Benim için o kişi sensin…” sözleri zihninden geçen son şey olmuştu.Oradaki var olan her şeyin varlığı büyük efsun patlaması ile sona ermişti.


Sessizlik var olmamak değildir...Sessizliğim asaletimdendir... Buradayım...
Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
24 Tem 2010 18:43, Değiştirme: 24 Tem 2010 20:27 (Toplamda 1 kere)
Tsukino-Usagi
Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı



Yaş: 29
Kayıt: 17 Nis 2009
Mesajlar: 1,389
Nerden: Silver Millenium Kingdom
Teşekkür: 94

Durumu: Çevrimdışı

Tsukino-Usagi
Güzelliğin Savaşçısı
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
yaaaa Üzgün ya da Ağlıyor Salya Sümük Ağlıyor Salya Sümük Ağlıyor Salya Sümük Ağlıyor Ağlıyor ağlattın beni sun-chan mutlu musun?

palomita, zainin, slithliam, elaheh, yitik ruh, hepsi gitti mi yani Üzgün ya da Ağlıyor yok yaa palomita floa'nın bedenine mi girecek acaba? ya zainin? o ölürse ben naaparım? shinenaya'ya bile acıdım yaa Üzgün ya da Ağlıyor

kıza bak yaa, biz düğün yapalım diyoz, o gidiyo toplu cenaze kaldırıyo Çıldırmış Durumda ... ... ...

Zainiiiin Üzgün ya da Ağlıyor benim gümüş saçlı yakışıklı şovalyeem,yollamıyom seni bi yere, ikinci bi emre kadar gebermek yasak sana Kötülük Düşünmekte! (ve o ikinci emri vermeye niyetli değilim Madde )ben sana telli duvaklı plaomita alcam bak gebermezsen,uslu dur, hemen gidip isteyelim anasıgilden, ama geberme lan, geberme saçını tıraş etiiiğimin gebermeee!!! Üzgün ya da Ağlıyor

Slithliam,sen de gitme, ben sana özel Elaheh'in başlık parasında %75 indirim yapçam bak, söz. hatta gel şunu %99 yapalım, on lira versen yeter, e o da pazarlık payı, al senindir Elaheh, ama gitme yaa Üzgün ya da Ağlıyor ,gebercen de başın göğe mi ercek? izin vermiyom, otur karının dizinin dibinde Çılgın

Palomitaa!! nereye gidiyon eteğini yırttığım,nereyee? sen beyaz gelinlik giycen kefen diil, karıştırdın heralde, çık bakiim ordan, bak çıkamazsan Zainin'i kendime alırım, çık lan. Üzgün ya da Ağlıyor ama kabahat sende, siyahla beyazı ayıramıyon, rahat mı battı da gittin Shinenaya'yı seçtin? sen öğretileri kafanda niye tutmuyon? Ders Veriyor öğretileri kafanda tutmadan bu savaşı kazanamıyacağını kaç kere ima ettiler, bebek bile anladı sen anlayamadın, sana taa en başında demediler mi öğretiler önemli diye, atea uyarmadı mı seni, hadi herşey tamam, ulan liam senin için hayatını verdi be, onu da mı unuttun tokasını kırdığım, onu da mı unuttun? Kızmış Kız diyelim ki alzaymırsın unuttun hepsini, zainin karşında değil mi,onun acı çektiğini görmedin mi, yoksa kör müsün? insaf el insaf yani. Çok Kızgın!

Elaheh Üzgün ya da Ağlıyor sevdikleri için kendinden vazgeçen, ve ikizi yüzünden sevdiklerinin acı çekmesini izleyen zavallı Elaheh... Üzgünüm keşke kalbin zainini değil de slithliam'ı seçseydi be, yakışırdınız birbirinize Hüzünlü yazık oldu sana da...

Shinenaya... geber ulan Çok Kızgın! , geber de kurtulalım sendan. zaten bütün bu olayları sen karıştırıyon. sen varya sen, senin cehennemde bile yerin yok, aaaah ah, ben orda olcaktım ki, alıp o kadim asayla cennet alevini, bak ne güzel ayırcaktım seni moleküllerine Kötülük Düşünmekte! çık lan kızın bedeninden, babanın tapulu malı mı? çık o bedenden de bak naapıyom ben sana, ama sen çıkmazsın kii,korkağın önde gideni bayrak taşıyanısın çünkü. hainsin sen, sni sevenlere ihanet eden asıl sensin, elaheh reddetti, sense onların gücünü emdin, onlara yalanlar söyledin, onları kullandın!
evrenden senin gibi bi pislik siliniceği için çok mutluyum Çılgın öldüğü için sevindiğim tek kişisin, bil.

Walker,Flyer, nerdesiniz oolum, liam bu kızı size emanet etmedi mi, ne biçim icadınız varmış, bi türlü bulamadınız yolu. siz ne biçim mucitsiniz?
Palomita sizin yeni lideriniz değil mi, liderinize suikast düzenliyolar , siz orda dünya turu yapıyonuz, akıl mı bu? yetişsenize yadımlarına.

Dlatha, Daisy'nin ölümüne sebep olan Shinenaya cadısına bildirmiycek misin haddini, o senin kızın gibi değil miydi, kocanın ölümüne de o neden olmamış mıydı, bak, şidi de kardeşini alıyo senden, gidip yolsana saçlarını şu kadının?

küreleri yok ettiğin için teşekkürler Yitik Ruh, elin değmişken bizimkileri de kurtarsaydın ya. şu saldırıyı uzaktan kumandayla yapmak mümkün değil miydi yani. Ermm... hem atea sana palomita'yı getir demedi mi, shinenaya'yı çıkaraydın kızın bedeninden, öyle yapsalardı saldırıyı. Huh? sonra zainin de kurtulsaydı, baygın olan pally'nin yanına getseydi, madem illa kurban verecez, lordla elaheh kalsaydı, yan yana el ele ölselerdi bari Hayranlık Besliyor , en azından öteki tarafta mutlu olurlardı belki he, olma mı? Şaşırmış Durumda


sun-sama, tebrik ve de teessüf ediyorum ... sayende ağladım yani, bravo Madde

madem iyi bişey olmıycak, niye bu kadar güzel yazıyosun; madem güzel yazacan, niye soykırım yapıyosun? hakkın var mı bizi burda helak etmeye?

bu arada ilk kitabın sonuna yaklaşıyoz, biddahaki bölüme inşallah güzel şeyler olur, bu kitap böyle hüzünlü biterse büyük ihtimal depresyona girerim çünkü ben ...
neyse efenim uzun lafın kısası(uzun lafın kısası böyleyse normali nasıl acaba Çıldırmış Durumda ):

Ünlem ... Ponpon Kız Hayranlık Besliyor Şekerlik Yapar YE-Nİ BÖ-LÜM ŞAK ŞAK ŞAK YE-Nİ BÖ-LÜM ŞAK ŞAK ŞAK Şekerlik Yapar Hayranlık Besliyor Ponpon Kız ... Ünlem


EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı Hayranlık Besliyor
Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı Hayranlık Besliyor



domo arigatoo gozaimasu NQS ^_^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
24 Tem 2010 19:01
Minako-chan
Efsane Üye
Efsane Üye



Yaş: 29
Kayıt: 19 Arl 2009
Mesajlar: 2,140
Cinsiyet: Kız
Nerden: İzmit
Teşekkür: 385

Durumu: Çevrimdışı

Minako-chan
Efsane Üye
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
Spoiler:


herşeye katılıyorum palomitanın bedenceğizine yazık olduu shineniya ne biçim karısın lan sen Kötülük Düşünmekte!
zainin.. kızıl gözlü gümüş saçlı yakısıklı prensim nerelere gidersin shitliam sarı saçlarına kruba olduğum ya sen nereye gittin...
ulan velet ulan yitik ruh ne diye kurtarmadın şuncağızları..
yazık olmadımı floaya...
bu bölümde ağlamama için zor ttuttum kendimi ya böhhüüüüüüüü
eline sağlık sun-chan Üzgün ya da Ağlıyor
bizleri ağlatmakta birebirsin adsfsfs xD
süper bi bölümdü eline sağlık
yeni bölümü bekliyorum
çakma tsukino_usagi
yeni bölüm şak şak şak xd xD Hayranlık Besliyor

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
24 Tem 2010 21:37
day
Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı



Yaş: 30
Kayıt: 08 Ağu 2008
Mesajlar: 1,306
Cinsiyet: Erkek
Teşekkür: 125

Durumu: Çevrimdışı

day
Güzelliğin Savaşçısı
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
Spoiler:


Yorum dediğin böyle olur XD yarıldım gülmekten XD katılıyorum valla rahat battı pallye U.U

efenim benim nacizane yorumuma gelince XD naaptın ablam sen XD ne kaldı geriye bi de hele sen ne kaldı xD yaktın geçtin bu ne XD

tahminimce şimdi devreye atea girecek Çok Mutlu atea pally e bişi diyodu saena mı ne öle bişi U.U işte o her neyse pally nin kurtulmasını sağlayacak Çok Mutlu yani o pally de o ismin getirdiği güç yada o tip bişi pally i kurtarabilir. Bu arada atea ve yitik ruh da ona yardımcı olabilirler. Hatta pally bu şeyle zaininni felan de geri getirebilir XD

ne fantezi kurdum ama XD

Liam ölmeden önce kanıyla bi efsun yapmış olabilir pallye yani koruyucu tarz da bişi >.< sonra aklıma başka da bi çıkar yol gemiyor XD

ne bilim pally bedeninde olmasa da ruhuyla cennet ateşini kullanabilir. Dahası bunun bir de abisi vardı XD cehennem suyunu taşıdığına kanaat getirmiştik XD o yok ortalarda belki pally onunla bir güç birleştirebilir yada abisi bi şekilde hissedip pally yi kurtarabilir Çok Mutlu

Sonra Dlathia ve ekibi var Çok Mutlu Dlathia olanları hissedebilir ve oda bişiler yapabilir xD bilmiyoma rtık gelecek bölümü beklemekteyiz sabırsızlıkla abla Çıldırmış Durumda

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
24 Tem 2010 22:30
Tsukino-Usagi
Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı



Yaş: 29
Kayıt: 17 Nis 2009
Mesajlar: 1,389
Nerden: Silver Millenium Kingdom
Teşekkür: 94

Durumu: Çevrimdışı

Tsukino-Usagi
Güzelliğin Savaşçısı
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
öncelikle iltifat için arigato day Gülücük Dağıtıyor

ama ben abisinin onu kurtaracağını hiç zannetmiyorum, kardeşini baş düşmanı olarak görüyordu(ne biçim abiyse Madde )

ama diğer ihtimallerden -olma ihtimali her ne kadar az da olsa- en azından birinin gerçekleşmesini umalım Kayan Gözler

bi de tekrarlıyorum: gözde abla, biz düğün diyoz sen cenaze diyon, biz gelinlik diyoz sen kefen diyon, amaç şaşırtmaksa ''kesin ölürler'' diyelim de kurtulsunlar....


EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı Hayranlık Besliyor
Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı Hayranlık Besliyor



domo arigatoo gozaimasu NQS ^_^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
24 Tem 2010 23:07
venusyıldızı
Venus Fan
Venus Fan



Yaş: 29
Kayıt: 23 Eyl 2009
Mesajlar: 618
Cinsiyet: Kız
Nerden: çok merak ediyosan kendin bul :p
Teşekkür: 58

Durumu: Çevrimdışı

venusyıldızı
Venus Fan
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
Efenim benden önce yorum yapan herkesciğe katılmaktayım.
Valla bölümün sonunda gözlerim doldu be sun-chan. Üzgün ya da Ağlıyor
Bu arada gerçekten Palomita'nın kardeşine ne oldu onda cehennem suyunun olduğuna baya bi inanmıştık. Üzgün ya da Ağlıyor
Ayrıca gelsin kurtarsın kardeşini ne iş tutuyo Madde
Yine süper bir bölümdü sun-chan devamını bekliyoruz. Harikasın. *.* *.* *.*



By Gold (Esin*mm harikasın *-*)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
24 Tem 2010 23:09
SaILoRSuN
Senshi
Senshi



Yaş: 38
Kayıt: 09 Hzr 2007
Mesajlar: 3,842
Nerden: Güneş'in Yüreğinden
Teşekkür: 820

Durumu: Çevrimdışı

SaILoRSuN
Senshi
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
Eveeet herkesi çileden çıkardığım belli Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Kahkaha Atıyor Şimdi ne desem ip ucu olacak konumda olduğum için pek bişi diyemiyorum ama olaya yaklaşanlar var bir dahaki bölümde her şeyi öğrenirsiniz artık^^


Sessizlik var olmamak değildir...Sessizliğim asaletimdendir... Buradayım...
Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
25 Tem 2010 16:19
day
Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı



Yaş: 30
Kayıt: 08 Ağu 2008
Mesajlar: 1,306
Cinsiyet: Erkek
Teşekkür: 125

Durumu: Çevrimdışı

day
Güzelliğin Savaşçısı
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
olsun ipucu nolacak ki yaa T^T bi ip ucu anacım xD ve bu arada ben baya bi abisi üzerinde durmaktayım ama şöle bişi var pally nin ki bir can gerektiri T^T liamın ölmesi gerektirdi abisininki de ağır bişi getirmeli U.U nefret bile etse ben ce kurtulmasına vesile olur U.U yada diğer bi ihtimal atea yı düşünüyorum halen XD oda güçlü olsaılık gibi U.U Saena olasılığı yani U.U ve tsukino yine sana katılmaktayım amaç konusunda XD

ve sun abla sana da katılıyom şuan XD herkesi çileden çıkardın XD

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
25 Tem 2010 17:41
prenses-usagi
Sailor Moon Fan
Sailor Moon Fan



Yaş: 29
Kayıt: 21 Ağu 2008
Mesajlar: 290
Teşekkür: 3

Durumu: Çevrimdışı

prenses-usagi
Sailor Moon Fan
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
ben de benden önce yorum yapan herkese katılıyorum naptın sun-chan yaaaa T_T Herkes mi öldürülür T_T zainin floa slithliam elaheh...palomita'ya da nolucağı belli diil...yalnız abisi slithliam'a bi şey fırlatmamış mıydı bence o şeyden de bi şey çıkıcak ama neyse...yeni bölüm ne zaman T_T


by Prenses Serenetty <3
Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
25 Tem 2010 17:50
SaILoRSuN
Senshi
Senshi



Yaş: 38
Kayıt: 09 Hzr 2007
Mesajlar: 3,842
Nerden: Güneş'in Yüreğinden
Teşekkür: 820

Durumu: Çevrimdışı

SaILoRSuN
Senshi
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
yeni bölümü yarın yani pazartesi koyacağım ama yeni bölümün başlığını size takdim etmek isterim:

Alacakaranlık Öğretisi - Kısır Döngü :
Düşlerimiz ortak olsa da ve onları ne kadar çok arzulasak da düşlerde birleşmek mümkün değil mi yani? Gerçeklere mecbur muyuz yine?



Sessizlik var olmamak değildir...Sessizliğim asaletimdendir... Buradayım...
Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
25 Tem 2010 17:56
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): venusyıldızı

venusyıldızı
Venus Fan
Venus Fan



Yaş: 29
Kayıt: 23 Eyl 2009
Mesajlar: 618
Cinsiyet: Kız
Nerden: çok merak ediyosan kendin bul :p
Teşekkür: 58

Durumu: Çevrimdışı

venusyıldızı
Venus Fan
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
SaILoRSuN yazmış:
yeni bölümü yarın yani pazartesi koyacağım ama yeni bölümün başlığını size takdim etmek isterim:

Alacakaranlık Öğretisi - Kısır Döngü :
Düşlerimiz ortak olsa da ve onları ne kadar çok arzulasak da düşlerde birleşmek mümkün değil mi yani? Gerçeklere mecbur muyuz yine?


Enemmm ne olacaka acaba çok merak ettim şimdi sun-chan *.*
Vee karşımızda yeni bir tür öğreti var. *.*
Meraklardayım. Gizli Planlar Yapmaktadır
Yeni bölümü dört gözle bekliyorum. Kayan Gözler



By Gold (Esin*mm harikasın *-*)
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
25 Tem 2010 18:26
Tsukino-Usagi
Güzelliğin Savaşçısı
Güzelliğin Savaşçısı



Yaş: 29
Kayıt: 17 Nis 2009
Mesajlar: 1,389
Nerden: Silver Millenium Kingdom
Teşekkür: 94

Durumu: Çevrimdışı

Tsukino-Usagi
Güzelliğin Savaşçısı
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
Alacakaranlık Öğretisi - Kısır Döngü :
Düşlerimiz ortak olsa da ve onları ne kadar çok arzulasak da düşlerde birleşmek mümkün değil mi yani? Gerçeklere mecbur muyuz yine?

allah allah, karanlık öğretilerden sonra bi de alacakaranlık öğretileri geldi, en azından az da olsa ışık var, hadi hayırlısı Gülücük Dağıtıyor Kayan Gözler


EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı Hayranlık Besliyor
Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı Hayranlık Besliyor



domo arigatoo gozaimasu NQS ^_^
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
26 Tem 2010 10:21
SaILoRSuN
Senshi
Senshi



Yaş: 38
Kayıt: 09 Hzr 2007
Mesajlar: 3,842
Nerden: Güneş'in Yüreğinden
Teşekkür: 820

Durumu: Çevrimdışı

SaILoRSuN
Senshi
EFSUN ÖĞRETİSİ Konu: Yanıt: EFSUN ÖĞRETİSİ
Alıntıyla Cevap Gönder
Dün ekleyemediğim için üzgünüm laptopun şar kablosu bozuldu kargo bekliyorum. O gelir gelmez yollayacağım yeni bölümü. Bugün bekliyorum kargonun gelmesini...


Sessizlik var olmamak değildir...Sessizliğim asaletimdendir... Buradayım...
Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
27 Tem 2010 13:49
 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 62, 63, 64, Sonraki
57. sayfa (Toplam 64 sayfa) [ 955 mesaj ]  

 
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız