hotaru-chan'in ps çalışmaları Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 106, 107, 108, Sonraki |
Yazar

Dızırt~~ madem öyle o anahtarı bende kullanıyorum U_U Hem senin kolyenin *bana göre kalbinin <3* anahtarı o yüzden zıptırıçıktı şeklinde kapıyorum =D Artık Dean hariç başka birilerinin avatarlarınıda yap U_U sevmiyorum diye inadına yapıyo bu kız XDXD süpersin bebeğim devamını süper ötesi gözlerlen bekliyorum ^^
Spoiler:

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

teşekkür ederim (:
vayy be 100. sayfa
@makotoverei, kullan cnm ^^
@daydream, boşver sn o psd'yi ztn pek bişi yok içinde
@mino-chan, tabii cnm kullanalm bz snle onu *.* kalbimin anahtarı asfsdf xD bunu başka bi arkadaş daha söylemişti
ve yılbaşı hediyesi yapamadığım için çook özür dilerim üü. o ara pc yi pek açamadım
@flame, aslında 15 tatile kadar istek almicaktm ^^" ama kipi nin fotosunu görünce dayanamadm >.<
@michi-san, ne zamana yaparım bilmiyorum bunları da zaten iki yazılı haftası arasında yaptım o.o ama yaparım bi ara
(üstüne ne yazıyım
)
ve -yazılılardancanısıkılanvepsderahatlayankız- çalışmaları asfasdf xD
eğer isterse bu dowaa-chan'ın u.u
yarışmaya katıldığım banner~
konu renklendirme olmasaydı bu şekilde de olabilirdi
ama gerçi ben bu mavili halini sevdim nedense (:
ve imza halini de yaptım (:

vayy be 100. sayfa

@makotoverei, kullan cnm ^^
@daydream, boşver sn o psd'yi ztn pek bişi yok içinde

@mino-chan, tabii cnm kullanalm bz snle onu *.* kalbimin anahtarı asfsdf xD bunu başka bi arkadaş daha söylemişti

@flame, aslında 15 tatile kadar istek almicaktm ^^" ama kipi nin fotosunu görünce dayanamadm >.<

@michi-san, ne zamana yaparım bilmiyorum bunları da zaten iki yazılı haftası arasında yaptım o.o ama yaparım bi ara

ve -yazılılardancanısıkılanvepsderahatlayankız- çalışmaları asfasdf xD
Spoiler:

eğer isterse bu dowaa-chan'ın u.u

yarışmaya katıldığım banner~

konu renklendirme olmasaydı bu şekilde de olabilirdi

Spoiler:
ve imza halini de yaptım (:

.
McFly ♥

ehe.. ^^ bn teşekkür ederim *.* beğenmenize sevindim (:
.
McFly ♥

ben bunu da kullanırım

Sam iz lav <3
affettirmek için yaptın o imzayı ama bu kadar kolay kurtulamıycaksın

devamınıçokistiyoruz..

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

100. sayfa (Toplam 108 sayfa) [ 1620 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |