hotaru-chan'in ps çalışmaları Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, Sonraki |
Yazar
bu arada yazmayı unutmuşum avatardaki kız kim byeol. (baby and me~ *.*)
@ miyu-chan: alabilirsin ^^
o zaman yeşile dokunmayın (zaten isteyen olmaz heralde, özel olarak "yeşil" aşkım için yaptım -mor'dan sonra yeni takıntı rengim u.u-)
bu arada yazmayı unutmuşum avatardaki kız kim byeol. (baby and me~ *.*)
@ miyu-chan: alabilirsin ^^
o zaman yeşile dokunmayın (zaten isteyen olmaz heralde, özel olarak "yeşil" aşkım için yaptım -mor'dan sonra yeni takıntı rengim u.u-)
.
McFly ♥

al.
teşekkür ederim (:

teşekkür ederim (:
.
McFly ♥

Fawn üü. o benim olmalıydı ama T-T piyanoluda kapılmış T-T bana oturum ağlamak kalmış T-T
Ağlamaktan döndüğünü yeni farkettim =D Hoşgelmedin valla U_U bana özel iconsuz dönmüşdün :p neden hoşgeldin diyim U_U neden geldin derim anca asdfasdf xDD neyse ya saçmalak rulz~~ alışkınsın neyseki bana U_U
Bana özel iconlarla dönmen dilğiylen :p ya da en azından
"Doğa'nın da kullanma ihtimali vardır." gibisinden embesilce bi not düş emi canım :p neyse yaa yine saçmalıyorum U_U Çalışmalarını bekliyorum
Ağlamaktan döndüğünü yeni farkettim =D Hoşgelmedin valla U_U bana özel iconsuz dönmüşdün :p neden hoşgeldin diyim U_U neden geldin derim anca asdfasdf xDD neyse ya saçmalak rulz~~ alışkınsın neyseki bana U_U
Bana özel iconlarla dönmen dilğiylen :p ya da en azından
"Doğa'nın da kullanma ihtimali vardır." gibisinden embesilce bi not düş emi canım :p neyse yaa yine saçmalıyorum U_U Çalışmalarını bekliyorum

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

tam gelmiştim ki yine kayboldum
flame
anlamışsındır zaten, alamıyorum. bilgisayarda fazla vakit geçirmemem gerekiyor.
dowaa
özür dilerim >.< dalgınlık, stres... ama aşağıdakilerde öncelik doğanın'dır!
diye duyurdum bu sefer
(ama bu duyuruyu kıtlık zamanı yapmış oldum >.< gomen!)
teşekkür ederim güzel yorumlarınız için *-*
bir süre daha ps'ye dönemeyeceğim ama açmadan duramıyorum
işte bi kaç tane saçma-sapan, ordan-burdan, ıvır-zıvır... ne derseniz artık... (başka bir deyişle bende iş kalmadı
)
.
.
bunlar day'indi, eskiden kalma...(pek beğendirememiştim ama
)
.
. 

flame
anlamışsındır zaten, alamıyorum. bilgisayarda fazla vakit geçirmemem gerekiyor.
dowaa
özür dilerim >.< dalgınlık, stres... ama aşağıdakilerde öncelik doğanın'dır!
diye duyurdum bu sefer

teşekkür ederim güzel yorumlarınız için *-*
bir süre daha ps'ye dönemeyeceğim ama açmadan duramıyorum

bunlar day'indi, eskiden kalma...(pek beğendirememiştim ama

.
McFly ♥

Sen öyle san .. ~ Sende var ya iş kalmama ihtimali yok bunlar ne kuzum. Süpersin sen. Senin eşin benzerin yok bebişim ya :| Senin çalışmalarını görmeyince seni görmeyince çok saçma geçiyo günlerim. :| Unuttuğumu falan sanıyosun amaaağ senin çalışmalarını unutmak mümkün mü abisini.. Süpersin :| Demekten yorulmadım, yorulmiycam.

Aa bak fırçayı yiyince ne biçimde not düşmüş. Ay yerim ben seni *-* Ondan kapıyorum bunları ben. Hepsi benim diycem. Olmiycak.. Elemek durumunda kaldım yani :| Ama bunlar benim. *-* Bak ama bu sefer ilk ben yaptım he yorumu. Süper miyim neyim. :D
http://i182.photobucket.com/albums/x197/catwomen001/Firefly/zw3.png Bu çok çok çok çok çok güzel olmuş. Süper olmuş ya özlemişem çalışmalarını.. Seviyorum seni ve çalışmalarını. Özletme len. üü. Niyse benden bu kadar yorum yiter gürüşürüz. ~

Aa bak fırçayı yiyince ne biçimde not düşmüş. Ay yerim ben seni *-* Ondan kapıyorum bunları ben. Hepsi benim diycem. Olmiycak.. Elemek durumunda kaldım yani :| Ama bunlar benim. *-* Bak ama bu sefer ilk ben yaptım he yorumu. Süper miyim neyim. :D
http://i182.photobucket.com/albums/x197/catwomen001/Firefly/zw3.png Bu çok çok çok çok çok güzel olmuş. Süper olmuş ya özlemişem çalışmalarını.. Seviyorum seni ve çalışmalarını. Özletme len. üü. Niyse benden bu kadar yorum yiter gürüşürüz. ~

dowaa *-* duygulandım lan üü. ben de seni seviyorum~ ♥ özletmemeye çalışıcam, ama anlaşmamız lazım, sen de benim saçma çalışmalarıma katlanırsın arada
o avatarları yaparken aklımda hep sen vardın zaten
Senden başkası kullansa olmazdı (:
Hime'lik de yakışmış mino-chan'ime *-* (yaklaşık bir ay kadar geciktim bunu söylemek için ama ^^')

o avatarları yaparken aklımda hep sen vardın zaten

Hime'lik de yakışmış mino-chan'ime *-* (yaklaşık bir ay kadar geciktim bunu söylemek için ama ^^')
.
McFly ♥

Sohbete çevircem azıcık başlığını ama yazmam lazım ya. Özledim seni yeter bu ayrılık !
Duyugulan be. üü. Saçma çalışmalarına katlanırım ben senin. Senin saçmaların bile güzel lan. Bana çok güzel geliyo en azından
İdol-sama'm benim :p Ahh *-* Hedaye diye düşünmüş canısı ya bu kız yenmezde kim yenir biri bana söylesin ya kim yenir.
Önemli değil len. Geç meç. Zaten mamo gelmiyo *-* Venüsün en uzun ve en güzel himesiyim :p asdasd (kendimi övmedende olmazdı hani :p) Sen benim gönlümün himesisin hem *-* Himelerin himesi *hero* ~ Neyse yeaa saçmalıyorum.
Ama olsun yav senlen saçmalamaya özledim. Kuzu sen ve ben süper 3lüydük. Noldu bize yaa
Noluyo bizeee ~ İçim dağlandı bak şimdi... Öss midir ne zımbırtıdır. Biri gelip arkadaşlık bağlanrını koparıyo yayınlanması yasak dese... Ahh bi dese... İçimde ateş var ateş..
Ben bişey diyim mi ? Diyim diyim. Görmeden çalışma kapıcam işte. Diğer iconlarda da ısmarlama istiyorum.
Yani yine öcelik bende olsun ya VIP oliyim. *-* Öyle olayım ya. Valla ilan ettim. ari-chan izin vermese bile benim olma ihtimai var. (eşkiyayım lan. Var mı itirazın asdas xDD) Öyle yani bu sayfa ve çalışmalar beden sorulur ona göre ... İyice saçmalayan kişi
Peki peki sustum. (Ama şaka değil ha. On göre dostlar ayağınzı denk alın :p)
hotaru-chan yazmış:
Duyugulan be. üü. Saçma çalışmalarına katlanırım ben senin. Senin saçmaların bile güzel lan. Bana çok güzel geliyo en azından

Önemli değil len. Geç meç. Zaten mamo gelmiyo *-* Venüsün en uzun ve en güzel himesiyim :p asdasd (kendimi övmedende olmazdı hani :p) Sen benim gönlümün himesisin hem *-* Himelerin himesi *hero* ~ Neyse yeaa saçmalıyorum.

Ben bişey diyim mi ? Diyim diyim. Görmeden çalışma kapıcam işte. Diğer iconlarda da ısmarlama istiyorum.

Maalesef Ygs-Lys dolayısıyla kapalıyız
İstek yok.
Yorumlarınız için teşekkür ederim (:
Bundan sonra çalışmaların dağıtımı dowa'dan sorulur u.u VIP dowaa *-*
Çevir be sohbete nolucak *-*(öhm.. yanlış anlaşılmasın modlara isyan etmiyorum ^^"
) bi biz eksiktik, olsun
Ah, ahh... o eski sohbetlerimizi ben de özlüyorum... üü.
Tamam o zaman bulduğum her fırsatta gelip saçmalıyorum *-*

Yorumlarınız için teşekkür ederim (:
Bundan sonra çalışmaların dağıtımı dowa'dan sorulur u.u VIP dowaa *-*
Çevir be sohbete nolucak *-*(öhm.. yanlış anlaşılmasın modlara isyan etmiyorum ^^"

Ah, ahh... o eski sohbetlerimizi ben de özlüyorum... üü.
Tamam o zaman bulduğum her fırsatta gelip saçmalıyorum *-*
Spoiler:
.
McFly ♥

104. sayfa (Toplam 108 sayfa) [ 1620 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |