hotaru-chan'in ps çalışmaları Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 104, 105, 106, 107, 108, Sonraki |
Yazar
teşekkür ederim irma (:
mino-chan ben yine saçmalamaya başladım a1 sırf senden izin çıktı diye
yazıcak bişi bulamadım üü. fikir ve font aranmakta üü. ??
mino-chan ben yine saçmalamaya başladım a1 sırf senden izin çıktı diye

yazıcak bişi bulamadım üü. fikir ve font aranmakta üü. ??
.
McFly ♥

teşekkür ederim kawaii-chan *-* sen benden daha da iyi saçmalarsın *-* (bu nasıl bir iltifattır xD ama anladın sen beni u.u) galiba o yazısız kalacak en son
napalım kaderi böyleymiş...
teşekkür ederim alara'm *-* (yaratmak? estağfurullah u.u o kelimeyi insanlarda kullanmayı sevmiyorum ben)

teşekkür ederim alara'm *-* (yaratmak? estağfurullah u.u o kelimeyi insanlarda kullanmayı sevmiyorum ben)
.
McFly ♥

Saçmaların çok üzgün ari-chan :p Ondan bol bol saçmala u_u izin çıktı :p Dediğim gibi değişik ve otantik bi çalışma.. Font ona gitmezdi zaten ~ Kaybolurdu resimde font. Ondan böyle yazısız çok cici cici süper süper (: geldiğinde devam etmeni bekliyorum. idol-sama'yı sabırsızlıkla bekler *-* ~

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

öhm... 1 yıl mı olmuş neredeyse ya? wuhuuu...
sadece venüs'e değil photoshop'a da neredeyse 1 yıl ara verdim demektir bu...
insafınıza sığınarak hafiften bir dönüş yaptım diyebilirim sanırım ama eski halimi beklemeyin yani

sadece venüs'e değil photoshop'a da neredeyse 1 yıl ara verdim demektir bu...
insafınıza sığınarak hafiften bir dönüş yaptım diyebilirim sanırım ama eski halimi beklemeyin yani

.
McFly ♥

teşekkür ederim
ama o kadar da iyi değiller
edit:
@makoto-chan
ben de onu kim olduğunu merak ediyordum
fotoğrafı beğenerek yapmıştım da sadece...

ama o kadar da iyi değiller

edit:
@makoto-chan
ben de onu kim olduğunu merak ediyordum

.
McFly ♥

ari-chaaağğn ay lev ye a1
Seni reklam yaptım imzamda sonra sende bana imza yaptın bende kestim avasını yaptım çok teşekkürler ve gönderdiğim resim hani canın sıkılırda birşeyler yapmak istersen onuda yapabilirsin yani hiç resim arama derdin olmasın ben sana resim yollarım
@2. gif o bölümü hatırlıyoruuuum
Seni reklam yaptım imzamda sonra sende bana imza yaptın bende kestim avasını yaptım çok teşekkürler ve gönderdiğim resim hani canın sıkılırda birşeyler yapmak istersen onuda yapabilirsin yani hiç resim arama derdin olmasın ben sana resim yollarım

@2. gif o bölümü hatırlıyoruuuum

Falcı, müşterisinin göremediği bir şeyi görebilen kişidir: Onun bir budala olduğunu. [Ambrose Gwinnett Bierce]

hiii eşşek ben! avatar yapmadım sana <.<
ama sen iyi halletmişsin
tamam o resim aklımda, bir şeyler eserse yaparım.
imzanda ay ley ve yazıyo

ama sen iyi halletmişsin

tamam o resim aklımda, bir şeyler eserse yaparım.
imzanda ay ley ve yazıyo

.
McFly ♥

105. sayfa (Toplam 108 sayfa) [ 1620 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |