hotaru-chan'in ps çalışmaları Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 106, 107, 108, Sonraki |
Yazar
Çalışmalarındaki o pastel tonlar Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık *-*
Jeremy bu kadar tatlı olma! Bebeğimi gölgeliyorsun:(
Dünyamın 8. harikasına giden yol...
*rol tanrısı*| teşekkür ederim ^^. ama o miku değil bence. gözlükleri var ve saçı yukarıdan değil aşağıdan toplu. tabi orda bunlar pek belli olmuyor ^^". resmi bana you-chan atmıştı, ikimiz de bilmiyoruz kim olduğunu resimdekinin.
BaLıMSuLTaN| teşekkür ederim . nickini kopyla-yapıştır yapmak zorunda kaldım o.o
Hotaru_Usagi| teşekkür ederim . onu you-chan'ın avatarından yaptığım için öncelikli söz sahibi kendisidir. o yüzden ona sorman lazım . (not: you-chan denen insan "deli_kız"dır. u.u)
evet ben de severim şarkıyı ^^ hatta bir zamanlar baya Avril takılırdım, ama geçti o günler
~banner yaptım ben ya. biraz tuhaf bir durum benim için <.<
BaLıMSuLTaN| teşekkür ederim . nickini kopyla-yapıştır yapmak zorunda kaldım o.o
Hotaru_Usagi| teşekkür ederim . onu you-chan'ın avatarından yaptığım için öncelikli söz sahibi kendisidir. o yüzden ona sorman lazım . (not: you-chan denen insan "deli_kız"dır. u.u)
evet ben de severim şarkıyı ^^ hatta bir zamanlar baya Avril takılırdım, ama geçti o günler
~banner yaptım ben ya. biraz tuhaf bir durum benim için <.<
.
McFly ♥
önceki çalışmanın renkleri çok hoşuma gittii
... ve banner harika olmuş bence *-*
ellerine sağlık
... ve banner harika olmuş bence *-*
ellerine sağlık
"ilk önce kalbin kırılır, sonra çürümeye başlarsın... (C.S.)"
>funnylife<
yenielmakurdu
>funnylife<
yenielmakurdu
banner tuhaf degilde fazla sarı olmuş sanki
ama bu begenmedim demek degil
üzerini tıklayınca daha bi hoş gözüktü
ama bu begenmedim demek degil
üzerini tıklayınca daha bi hoş gözüktü
O zaman deli_kiz kullansın Çünkü ben öylesineyse sahipsizse diye demiştim. Ama sonuçta deli_kız'ın avatarları yani o kullanmalı Öyle işte xD
Ayrıca bannerına yorum yapmıştım banner konusunda. Dehşet bir şey ♥
Daha çok çalışma bekliyoruum
Ayrıca bannerına yorum yapmıştım banner konusunda. Dehşet bir şey ♥
Daha çok çalışma bekliyoruum
*rol tanrısı*~Aslıı^m.
Spoiler:
Ari-chaaaaann *-*
Sende mi Pride and Prejudice hayranısıııııııınn *-*
Şu an o kadar mutlu oldum ki anlatamam sanaaa *-*
Yani mutluluk patladım pörtledim öyle bişeyler oldum yani *-*
Ç O K M U T L U G Ö R L ! ! : D : D
Onların hepsi benim diye sahiplenesim var. :M Ama şöyle bi durum var ki hepsini kullananamam. :/ İsteyenlerle paylaşırım ki ^-^ Çok paylaşımcı değilimdir hee kıymetimi bilin genşleeeerr ^-^ :D
Gif sevmiyorum ben ari-chan. Başımı döndürüyolar ki bi de Elizabeth gerçekten dönüyo düşün benim kafa oldu bimilyon :D
Mr.Bingley'nin gülüşünü yerim ama ben :3
.
.
@Kuzu: Sus sen atlama ordan her şeye :D Bi bildiğimiz varda eleştiriyoruz.
Bu spoilerı sadece kuzu okuyacak tek ona izin var diğerleri ari-chan sen bu diğerlerinin içindesin çok üzgünüm ama :( Hatta diğerleri bile okuyabilir ama sen okuyamazsın! Yasakladım. Det!!
Ayrıca birileri benim Ps yaptığımı falan söylemiş... Kim o yalancı insancıkları falan kandırıyo :O Hiç bi zaman öküz mertebesine yükselemedim genşler bilin her zaman sürünen solucan falandım.. Bunlar böyle kandırıkçıdır. İnanmayın yani dowali sözü dinleyin istediğiniz mertebedesiniz demektir. ;D
Bu mesajı okusa okusa tek ari-chan ve kuzu okur. Benim saçmalamama tek onlar alışkın çünkü seviyorum ben beni seven insanları ♥
Sevgimi de patladım artık defola bilirim.
Evet ari-chanin blogunu takim ediyorum. :M
Sende mi Pride and Prejudice hayranısıııııııınn *-*
Şu an o kadar mutlu oldum ki anlatamam sanaaa *-*
Yani mutluluk patladım pörtledim öyle bişeyler oldum yani *-*
Ç O K M U T L U G Ö R L ! ! : D : D
Onların hepsi benim diye sahiplenesim var. :M Ama şöyle bi durum var ki hepsini kullananamam. :/ İsteyenlerle paylaşırım ki ^-^ Çok paylaşımcı değilimdir hee kıymetimi bilin genşleeeerr ^-^ :D
Gif sevmiyorum ben ari-chan. Başımı döndürüyolar ki bi de Elizabeth gerçekten dönüyo düşün benim kafa oldu bimilyon :D
Mr.Bingley'nin gülüşünü yerim ama ben :3
.
.
@Kuzu: Sus sen atlama ordan her şeye :D Bi bildiğimiz varda eleştiriyoruz.
Bu spoilerı sadece kuzu okuyacak tek ona izin var diğerleri ari-chan sen bu diğerlerinin içindesin çok üzgünüm ama :( Hatta diğerleri bile okuyabilir ama sen okuyamazsın! Yasakladım. Det!!
Spoiler:
Ayrıca birileri benim Ps yaptığımı falan söylemiş... Kim o yalancı insancıkları falan kandırıyo :O Hiç bi zaman öküz mertebesine yükselemedim genşler bilin her zaman sürünen solucan falandım.. Bunlar böyle kandırıkçıdır. İnanmayın yani dowali sözü dinleyin istediğiniz mertebedesiniz demektir. ;D
Bu mesajı okusa okusa tek ari-chan ve kuzu okur. Benim saçmalamama tek onlar alışkın çünkü seviyorum ben beni seven insanları ♥
Sevgimi de patladım artık defola bilirim.
Evet ari-chanin blogunu takim ediyorum. :M
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
teşekkür ederim funnylife ve Hotaru_Usagi
sahil_perisi~ o kadar sarının sebebi sailormoon'u düşünürken zihnimde altın sarısı bir rengin canlanması
dowali~ "Yasaklıyorum. Det!!" ne ya -.- cidden açmadım sırf bu iki kelime yüzünden. Ciddi tırstırdın yani. Ama bakıyım mı nolur ya, merak ediyorum (ama sen bak diyene kadar bakmayacağım -.-)
Pride & Prejudice ♥
senin hayranı olduğunu öğrendiğimde de aynıları bana olmuştu
hehe elizabeth'le senin kafayı bi milyon yaptık o zaman...
aa kim demiş ps yapıyor diye ya? o.o sen duydun mu kuzu? kim demiş? asdfasdf.
biz de seni seviyoruz mino-chaaaağğnn. yine sevgi patlaması yaşadık, bak ya tabi sık sık görüşemezsek böyle olur. birikir birikir patlar. sen çok biriktirmeden arada yaşamsal faaliyet göster u.u
oy yirim, blogumu da okurmuş *-*
~bunu da ekleyeyim bari girmişken
Avril. Yeşil. Severim. ö.ö
sahil_perisi~ o kadar sarının sebebi sailormoon'u düşünürken zihnimde altın sarısı bir rengin canlanması
dowali~ "Yasaklıyorum. Det!!" ne ya -.- cidden açmadım sırf bu iki kelime yüzünden. Ciddi tırstırdın yani. Ama bakıyım mı nolur ya, merak ediyorum (ama sen bak diyene kadar bakmayacağım -.-)
Pride & Prejudice ♥
senin hayranı olduğunu öğrendiğimde de aynıları bana olmuştu
hehe elizabeth'le senin kafayı bi milyon yaptık o zaman...
aa kim demiş ps yapıyor diye ya? o.o sen duydun mu kuzu? kim demiş? asdfasdf.
biz de seni seviyoruz mino-chaaaağğnn. yine sevgi patlaması yaşadık, bak ya tabi sık sık görüşemezsek böyle olur. birikir birikir patlar. sen çok biriktirmeden arada yaşamsal faaliyet göster u.u
oy yirim, blogumu da okurmuş *-*
~bunu da ekleyeyim bari girmişken
Avril. Yeşil. Severim. ö.ö
.
McFly ♥
Ohaa o nasıl bir blenddir yaa Öldürdün beni Oha cidden renkler manyak bir uyum içinde yeşilin o tonu ve o pembee Harikasın cidden. Tam bir profeyonelsin. Aşırı profsun çok etkiledi o çalışma beni cidden süper Lütfen devamını getirr
İstek alıyor musun peki *-*
İstek alıyor musun peki *-*
*rol tanrısı*~Aslıı^m.
Spoiler:
hahaha yok canım ya, ben nerede profesyonellik nerdeeee... hala öğreniyorum, deniyorum, amatörüm, mutluyum
devamına söz veremem, tekrar ders çalışma maratonuna başlıyorum. sınav senesi vol.2 o.ô
ve malum, istek de alamam. zaten istek almak genel anlamda kasıyor beni. yapmam gerek diye strese girince hiç PS açasım gelmiyor.
He, olur da sevdiğim bir şey olur, vaktim olur, çalışma yapacak malzemem olur... dırı dırı dıt~ yani
Mesela gel bana McFly'lı bir şey yap de, bak neler oluyor (ama bu ara deme lütfen <.<)
bunu yaptımdı~
devamına söz veremem, tekrar ders çalışma maratonuna başlıyorum. sınav senesi vol.2 o.ô
ve malum, istek de alamam. zaten istek almak genel anlamda kasıyor beni. yapmam gerek diye strese girince hiç PS açasım gelmiyor.
He, olur da sevdiğim bir şey olur, vaktim olur, çalışma yapacak malzemem olur... dırı dırı dıt~ yani
Mesela gel bana McFly'lı bir şey yap de, bak neler oluyor (ama bu ara deme lütfen <.<)
bunu yaptımdı~
.
McFly ♥
Oh may gosh :C ari-chan sen okuyamazsın bunu uzak dur spoilerdan u.u det det u.u
Huueee yalancı mı ben bu sayfada yalancı göremiyorum sen görüyor musun ari-chan ??
*Ari-chan: ……………
Bak ses yok gördün mü yalancı yok burada u.u
Solucanmış peh biraz daha kendini küçümsersen seni balık yemi yapıcam cidden solucan olacaksın! u.u
Ve böyle uzun mesajları okumak çok zevkli oluyor ya *-* Hele sizin uzunlarınız daha güzel oluyor ya yazın yazın uzun uzun ben okurum hepisini *-*
Ve mino-chan yaşamsal faaliyet göstermeni ne kadar istesek de gösterme derslerini çalış zaten bizde başlıyoruz yakın zamanda [inş. -.-] hatta ari-chan kampa bile girdi bi ben kaldım aylak aylak takılan |~.~| Bende başlayacağım ama yakın zamanda çalışmaya u.u Birbirimizi kontrol etmeliyiz kim çalışıyor kim çalışmıyor diye cezayı da bulduk biz ari-chanle ps çalışması yapacak çalışmayan kişi sınavdan sonra ama O zamana kadar bildiğimiz [zaten 2 gram bir şey ama neyse] her şeyi unutacağımız için ps açmak bize ceza gibi gelecek evet cezamız bu kabul edenler, etmeyenler, kabul edilmiştir u.u
Ve ve ve [kaç tane ve kullandım ben ya başından beri o.o] ari-chan mütevazılığını bırak artık u.u
Off yeter gidiyorum ben ya hadi öpüldünüz canlar ç.dışı msnden sonra forum aracılığıyla konuşmak da iz lav artık asdadf
Spoiler:
Huueee yalancı mı ben bu sayfada yalancı göremiyorum sen görüyor musun ari-chan ??
*Ari-chan: ……………
Bak ses yok gördün mü yalancı yok burada u.u
Solucanmış peh biraz daha kendini küçümsersen seni balık yemi yapıcam cidden solucan olacaksın! u.u
Ve böyle uzun mesajları okumak çok zevkli oluyor ya *-* Hele sizin uzunlarınız daha güzel oluyor ya yazın yazın uzun uzun ben okurum hepisini *-*
Ve mino-chan yaşamsal faaliyet göstermeni ne kadar istesek de gösterme derslerini çalış zaten bizde başlıyoruz yakın zamanda [inş. -.-] hatta ari-chan kampa bile girdi bi ben kaldım aylak aylak takılan |~.~| Bende başlayacağım ama yakın zamanda çalışmaya u.u Birbirimizi kontrol etmeliyiz kim çalışıyor kim çalışmıyor diye cezayı da bulduk biz ari-chanle ps çalışması yapacak çalışmayan kişi sınavdan sonra ama O zamana kadar bildiğimiz [zaten 2 gram bir şey ama neyse] her şeyi unutacağımız için ps açmak bize ceza gibi gelecek evet cezamız bu kabul edenler, etmeyenler, kabul edilmiştir u.u
Ve ve ve [kaç tane ve kullandım ben ya başından beri o.o] ari-chan mütevazılığını bırak artık u.u
Off yeter gidiyorum ben ya hadi öpüldünüz canlar ç.dışı msnden sonra forum aracılığıyla konuşmak da iz lav artık asdadf
Falcı, müşterisinin göremediği bir şeyi görebilen kişidir: Onun bir budala olduğunu. [Ambrose Gwinnett Bierce]
yaaaa! ama ben o spoilerları cidden okumuyorum böyle diyorsunuz diye, çatlayacağım. yakındır. ama merak ediyorum ya okuyayım mı *-* zaman aşımına uğradıktan sonra okusam da olur *-* (acıyın şu halime <.<)
Hotaru_Usagi| Bak anlaşalım, prof mrof yok burda kötü hissediyorum ya demeyin böyle, daha çok yolum var u.u
kuzuuu! mino-chaaaağn! dershanem başladı <.< korkuyorum T^T bugün sınav vardı, yarın ders. (nasıl erken kalkıcam ben >.<)
hadi bakalım dersler başlamadan bir çalışma daha. Tom Fletcher! *-*
2 versiyon yaptım
(evet, önce 1.yi yaptım sonra farklı bir şeyler yapayım dedim 2.si çıktı.)
Hotaru_Usagi| Bak anlaşalım, prof mrof yok burda kötü hissediyorum ya demeyin böyle, daha çok yolum var u.u
kuzuuu! mino-chaaaağn! dershanem başladı <.< korkuyorum T^T bugün sınav vardı, yarın ders. (nasıl erken kalkıcam ben >.<)
hadi bakalım dersler başlamadan bir çalışma daha. Tom Fletcher! *-*
2 versiyon yaptım
(evet, önce 1.yi yaptım sonra farklı bir şeyler yapayım dedim 2.si çıktı.)
.
McFly ♥
şu son iki çalışma muhteşem olmuş!
hayran kaldım
ellerine sağlık hotaru-chan
hayran kaldım
ellerine sağlık hotaru-chan
"ilk önce kalbin kırılır, sonra çürümeye başlarsın... (C.S.)"
>funnylife<
yenielmakurdu
>funnylife<
yenielmakurdu
Oha harikasin otesisin profsun demeyip ne diyecegim bennn :-Q Kotu hissetme kendini cunku ciddi ci oylesin sen! Su mukemmel calismalara baksama!
Devamini en cok ben istiyorum herhal ama dersler basliyormus madem okuluna oncelik vercekson sanirim ki oyle de olmali. Gerci ben veremiyorum pek ama neyse iste
Devamini en cok ben istiyorum herhal ama dersler basliyormus madem okuluna oncelik vercekson sanirim ki oyle de olmali. Gerci ben veremiyorum pek ama neyse iste
*rol tanrısı*~Aslıı^m.
Spoiler:
107. sayfa (Toplam 108 sayfa) [ 1620 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |