108.Bölüm [vals] Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Bu bölümde kızlar mamoru'nun evinde toplanıp ingilizce çalışmaya karar verirler.
O sırada bir yabancı kapıyı çalar.Kapıyı usagi açar ve adamın ingilizce konuşmalarından bişey anlamaz.
Çünkü ingilizcesi berbat durumdadır ^^
Neyse ki mamoru gelir ve daha önceden tanıdığı bu adamla konuşur ismi Edwards olan adam mamoru'yu ve arkadaşlarını köşkünde verdiği bir partiye davet eder.
Partide pek çok genç vardır. Kızlar bu gençlerle tanıştığı sırada usagi ortalıktan kaybolup ingilizce pratik yaparken yanlışlık meyve suyu yerine alkollü bir içkiye uzanır ve sarhoş olur. ^^
Gençlerle tanışmaya gider ve bir sürü tuhaf şey geveler.Sonunda Mamoru onu uzaklaştırmak zorunda kalır.
Usagi kendine geldiğinde yanlarına Haruka ve Michiru gelir. Vals başlamıştır.
Michiru :Mamoru-san bana dansta eşlik etmek istermisin ?
Usagi : Olmaz ! mamo benimle dans edicek...
Haruka : ah olamaz .. o zaman dolunay surat benimle dans edebilir
Usagi : evet memnuniyetle
Dans ederler..
Kızlar Danslarına hayran kalır ve Haruka'yla dans etmek için taş-makas-kağıt oynarlar
sonunda usagi ve mamoru , haruka ile michiru dansa devam ederler.
Diğer resimler:
Umarım Beğenirsiniz ...
O sırada bir yabancı kapıyı çalar.Kapıyı usagi açar ve adamın ingilizce konuşmalarından bişey anlamaz.
Çünkü ingilizcesi berbat durumdadır ^^
Neyse ki mamoru gelir ve daha önceden tanıdığı bu adamla konuşur ismi Edwards olan adam mamoru'yu ve arkadaşlarını köşkünde verdiği bir partiye davet eder.
Partide pek çok genç vardır. Kızlar bu gençlerle tanıştığı sırada usagi ortalıktan kaybolup ingilizce pratik yaparken yanlışlık meyve suyu yerine alkollü bir içkiye uzanır ve sarhoş olur. ^^
Gençlerle tanışmaya gider ve bir sürü tuhaf şey geveler.Sonunda Mamoru onu uzaklaştırmak zorunda kalır.
Usagi kendine geldiğinde yanlarına Haruka ve Michiru gelir. Vals başlamıştır.
Michiru :Mamoru-san bana dansta eşlik etmek istermisin ?
Usagi : Olmaz ! mamo benimle dans edicek...
Haruka : ah olamaz .. o zaman dolunay surat benimle dans edebilir
Usagi : evet memnuniyetle
Dans ederler..
Kızlar Danslarına hayran kalır ve Haruka'yla dans etmek için taş-makas-kağıt oynarlar
sonunda usagi ve mamoru , haruka ile michiru dansa devam ederler.
Diğer resimler:
Umarım Beğenirsiniz ...
[central] [/central]
[central] ♥ [/central]
[central] ♥ [/central]
Bu mesaja teşekkür edenler (3 kişi): yeni ay, Seiyacı, ~Athena~
Bu bölüm mükemmeldi Özellikle Usagiinin sayıklaması 1mamorula parti am ingilizce ..." Paylaşım için teşekkürler
Teşekkürler küçük-melek
Teşekkürler princess mercury
Haruka'yı seviyorum!Seviyorum seviyorum!Se-vi-yo-rum!!! <3 (Seviyorum uleyyyn!!!! <3)
cok tesekkurler harika bir paylasim rol tanrisi bende bu bolum de usagiye cok gulmustum hele mamoru'nun arkadaslariyla konusmasina cok gulmustum cocugun birine " tanistigima memnun oldum KREMALI GUVEC "diyor ya ben orda gulmekten olmustum birde usagi sarhos olunca daha zeki oluyormus ne guzel puding tarifi verdi
Güzel Yüzlü Olmak Kaderin, Güler Yüzlü Olmak ise senin elindedir. . . !
usagi meyve suyu yerine alkollü içki içmesi ve sonrasında olanlar..
michiru mamoru'yla dans etmek istediğinde usaginin tepkisi 'mamoru benimle dans edecek' olmuştu ama haruka dans teklifi ettiğinde hemen kabul etmişti
michiru mamoru'yla dans etmek istediğinde usaginin tepkisi 'mamoru benimle dans edecek' olmuştu ama haruka dans teklifi ettiğinde hemen kabul etmişti
Jongin♡
Harika ötesi bir bölümdü yaa ellerine sağlık
Kore Tesadüfleri Sever.. :
http://www.venusforum.net/viewtopic.php?p=444205#444205
http://www.venusforum.net/viewtopic.php?p=444205#444205
Spoiler:
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 17 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |