Minako'nun kalp kristalinin alınması (109.bölüm) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
bu bölüm bende var hatta tüm kızların kristallerinin alındıkları bölüm var
bütün o bölümler içinde en komik kristal alınışı bu olsa gerek
Minako kristali çıktığında resmen kikirdiyodu ya
bütün o bölümler içinde en komik kristal alınışı bu olsa gerek
Minako kristali çıktığında resmen kikirdiyodu ya
güzel bir bölümdü gerçekten
çok güzel anlatmışsınn
çok güzel anlatmışsınn
bölümü çok iyi anlatmışsın. doğrusu unutmuştuk, minakonun savaşçı ruhuyla bir kez daha karşılaşıyorum, elinden geleni yaparak yenilmeyen venüs savaşçısı.
mangada da savaşçı kılcını kullanan savaşçı olmuştu. savaşçı kişiliğini herşeyiyle minako kendisini belli ediyor.
mangada da savaşçı kılcını kullanan savaşçı olmuştu. savaşçı kişiliğini herşeyiyle minako kendisini belli ediyor.
By Princess Moon
Rock & Metal Music Download
Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum.
Minako nun kalp kristalini almak istemeleri çok üzücü.
Ben bu bölümü ilk izlediğimde Minako için üzüldüm ama 1-2 saniye sonrasında çok güldüm
Minako çok dayanıklı..
Ben bu bölümü ilk izlediğimde Minako için üzüldüm ama 1-2 saniye sonrasında çok güldüm
Minako çok dayanıklı..
Spoiler:
chibi_chibi_tr çook teşekkür ederim. Harikasın.. (benim ilk imzam)
Spoiler:
Ay Prensesi Usagi çok teşekkür ederim. Bayıldım buna.. (İşte ikinci imzam)
bu bölümde çok güzeldir...Usagi felan kimliğini ortaya çıkarmak zorunda kalmıştı..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Çoook güzel bir bölümdü. O sahne çok etkileyiciydi. Ama başları da güzel. Minako "Benim temiz kalbim yok mu niye benimkini almıyorlar" diye üzülüyo kızlar onu teselli ediyo, ama kendi aralarında da konuşuyolar, acaba bi nedeni var mı diye. Artemis de diyo "Bir şeyi dikkatte almayı unutuyorsunuz, belki de cidden temiz bir kalbi yoktur (!)" Bizimki kan vermeye başlıyo iyi olduğunu göstermek için.
Kristali alınınca da hiç kimsede olmayan birşey oluyo, seviniyo kikirdeye kikirdeye "işte kristal, bak çıktı" diyo. Usagi şaşkın, " gel onu yerine koyalım" diyo. Bizimki başlıyo kaçmaya...
Teşekkürler kyo_kusanagi, harika sahne
Kristali alınınca da hiç kimsede olmayan birşey oluyo, seviniyo kikirdeye kikirdeye "işte kristal, bak çıktı" diyo. Usagi şaşkın, " gel onu yerine koyalım" diyo. Bizimki başlıyo kaçmaya...
Teşekkürler kyo_kusanagi, harika sahne
çok güzel bi bölümdü sende çok güzel anlatmışsın
2. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 79 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |