Minako'nun kalp kristalinin alınması (109.bölüm) Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Bu bölümde nerdeyse bütün iç savaşçıların kalp kristali alınmıştı ve onların talisman olmadığı anlaşılmıştı tabii Minako hariç...
Buradaki en dikkat çekici sahne ise Usagi Minako'nun kan bağışı yapması ve onun kan kaybını önlemek için vitamin dolu içecekler almasıydı.O anda tam yürürken Eudial arabasıyla gelir, eline silah şeklindeki makineyi eline alır ateş eder .
ve o anda Minako'nun kalp kristali dışarı çıkar.
Minako o anda elindeki tüm şişeleri düşürür.
Usagi ise şok olmuştur.O anki şaşırma şoku ile MINAKO diye bağırır.
Minako ise bir veya iki saniye sonra kalbinin tekrar içeri girmesini sağlar.
Usagi'yi duymamazlıktan gelerek "Sadece bir Saf Kalp Kristali" , "O yerinden öylece çıktı"der.
Sonra hızlıca koşmaya başlar
Eudial ise onu takip eder.
en aklımdan çıkmayan bölümdür.Tekrar tekrar izlerim bu sahneyi daha başka süprizler de var bu bölümde ama beni burası etkiledi
Buradaki en dikkat çekici sahne ise Usagi Minako'nun kan bağışı yapması ve onun kan kaybını önlemek için vitamin dolu içecekler almasıydı.O anda tam yürürken Eudial arabasıyla gelir, eline silah şeklindeki makineyi eline alır ateş eder .
ve o anda Minako'nun kalp kristali dışarı çıkar.
Minako o anda elindeki tüm şişeleri düşürür.
Usagi ise şok olmuştur.O anki şaşırma şoku ile MINAKO diye bağırır.
Minako ise bir veya iki saniye sonra kalbinin tekrar içeri girmesini sağlar.
Usagi'yi duymamazlıktan gelerek "Sadece bir Saf Kalp Kristali" , "O yerinden öylece çıktı"der.
Sonra hızlıca koşmaya başlar
Eudial ise onu takip eder.
en aklımdan çıkmayan bölümdür.Tekrar tekrar izlerim bu sahneyi daha başka süprizler de var bu bölümde ama beni burası etkiledi
evt ben bu bölümü biraz hatırlıom.bişe sorabilir miyim bölümle ilgili?bu bölümde minako benim nie kristalimi almaya çalışmıolar falan die dertlenmio muydu?ben mi yanlış hatırlıom?
bu arada güzel tanıtmışsın resimler çok hoşuma gitti. ellerine sağlık
bu arada güzel tanıtmışsın resimler çok hoşuma gitti. ellerine sağlık
by tusako
güzel olmuş cnm eline sağlık.
ben Haruka ve Michiru'nun kalp kristalinin alındığı yere gelmek istiyorum.Adını benim de hatırlamadığım şu kötü kadın (lafa bak kötü kadın Müzeyyen oldu ) neyse yine elinde o tabancayla duruyordu Usagi içeri dalmıştı ve aşağı düşerken sanki denize dalar gibi cuk cuk sesler fln çıkarmıştı veya orda dengesini korumaya çalışmış da olabilirdi neyse...sonunda düşmüştü ama
ben Haruka ve Michiru'nun kalp kristalinin alındığı yere gelmek istiyorum.Adını benim de hatırlamadığım şu kötü kadın (lafa bak kötü kadın Müzeyyen oldu ) neyse yine elinde o tabancayla duruyordu Usagi içeri dalmıştı ve aşağı düşerken sanki denize dalar gibi cuk cuk sesler fln çıkarmıştı veya orda dengesini korumaya çalışmış da olabilirdi neyse...sonunda düşmüştü ama
Çok teşekkür ederim Küboş*uum
Spoiler:
1. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 79 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |