Minako'nun kalp kristalinin alınması (109.bölüm) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
gerçekten güzel anlatmışsın..keşke bölümün tamamını anlatsaydın merak ettim şimdi(ve tamamını anlatırsan gerçekten çok mutlu olurum bu benim küçük ricam olsun=)
aşk o *-* kimse beni bu adamın 30 yaşında olduğuna inandıramaz XD özellikle de kaspiyan rolündeyken u.u
Ben Barnes iz lav *-*
By İrma *-*
gerçektende güzel bir bölümdü
ιмzα мєℓєqιмм ѕαιℓσя ηєρтυηє^мм
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦
----------------ara ara somurduq -¦
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦
----------------ara ara somurduq -¦
28 Mar 2010 0:41
bu bölümde psikopatçasına ben de üzülmüştüm minakoyla niye almıyorlar şu kızın kristalini diye niye böyle bir endişe içine girdi anlamadım iyi birşey değil kristalin alınması minako işte xD
tam vurulduğu an çok süper bir sahneydi. minakonun duruşu, usaginin şaşırması çok karizmatikti
tam vurulduğu an çok süper bir sahneydi. minakonun duruşu, usaginin şaşırması çok karizmatikti
Ben Ay Savaşçısı'nın hemen hemen hiç bir bölümünü hatırlamazken küçükken izlediğim bölümlerinden bu sahneyi çok iyi hatırlıyorum. Ayrıca Usagi ''herkesin önünde dönüşemem ama arkadaşıma bir şey olmasına izin veremem '' diye bir şeyler dediğini hatırlıyorum.
Bu bölüm harikaydıı yaaa Minako kalp kristali çıktıktan sonra delirmiş gibiydi zaten kristali alıp koşmaya başladığında koptum resmen (Ayrıca bu bölümde ek olarak uranüs ve neptünün kimliğide ortaya çıkıyodu değil mi? )
Teşekkürler küçük-melek
Teşekkürler princess mercury
Haruka'yı seviyorum!Seviyorum seviyorum!Se-vi-yo-rum!!! <3 (Seviyorum uleyyyn!!!! <3)
4. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 79 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |