Minako'nun kalp kristalinin alınması (109.bölüm) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
ay evt hatta bu bölümde uranüsle neptün minako dan şüphelenmişti usagi arkasından meyve sularıyla koşuodu oraya çok gülmüştüm anlatım çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler
funnylife *-* süper olmuş <3
geri dönmek ben >o<
Bu bölüm çok gülmüştüm yaa Minako'nun en çok öne çıktığı bölümler gerçekten komedi oluyor
Kitapçıda Minako ile Haruka ve Michiru karşılaştığında da çok komikti Minako kekeliyor Haruke ve Michiru da önemli birşey sanacak diye bekliyorlar merakla
Bi de Pure Heart çalınınca Minako'nun "Pure Heart Pure Heart" diye psikopatça gülüp kaçmaya başlaması beni tam anlamıyla kopardı
Kitapçıda Minako ile Haruka ve Michiru karşılaştığında da çok komikti Minako kekeliyor Haruke ve Michiru da önemli birşey sanacak diye bekliyorlar merakla
Bi de Pure Heart çalınınca Minako'nun "Pure Heart Pure Heart" diye psikopatça gülüp kaçmaya başlaması beni tam anlamıyla kopardı
by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
emeğine sağlık çok güzel bir anltım olmuş
ιмzα мєℓєqιмм ѕαιℓσя ηєρтυηє^мм
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦
----------------ara ara somurduq -¦
komiq ¦
---- deLYy ¦
------ara sıra gery ¦
--------hayatın tadındayım¦
----------kıskanç ¦
------------kopuq ¦
----------------ara ara somurduq -¦
3. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 79 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |